Etusivu > Ajankohtaista > 10 faktaa Saga-palvelutaloista

19.3.2021

10 faktaa Saga-palvelutaloista

Alpo Kuntoilee Salilla Palvelutalo Saga Salpalinna

Saga-palvelutaloissa asukkaan koti on palveluiden keskellä. Palvelutaloasuminen herättää usein monia kysymyksiä. Keräsimme yhteen asiakkaitamme eniten yllättävimmät faktat taloistamme. Tutustu ja lue lisää alta!

1. Turvalliset ja esteettömät hyvin varustellut seniorikodit

Saga-palvelutaloissa asunnot ovat rakennettu esteettömiksi ja niissä on huomioitu senioreiden tarpeet muun muassa apu- ja tukikaiteiden avulla. Kodeista löytyy hyvin varusteltu keittiö ja oma kylpyhuone. Saga-palvelutalossa asut omassa yksityisessä vuokrakodissa, josta löytyy mukavaan elämään kaikki tarvittava.

Saga-palvelutalojen turvalliset, esteettömät ja viihtyisät seniorikodit

2. Ei ikärajoja

Kaikki seniorit ovat lämpimästi tervetulleita Saga-palvelutaloon iästä riippumatta.

3. Ei kunnon tai voinnin mukaan olevia kriteereitä

Saga-palvelutaloon voi muuttaa oli asiakkaan kunto mikä tahansa. Usein Saga-palvelutaloon hakeudutaan nimenomaan seuran takia – ei kunnon. Kukin asukas valitsee oman voinnin mukaan palvelupaketin. Mikäli asukas on vielä hyväkuntoinen seniori, on kevyt palvelupaketti hyvä valinta. Mikäli taas kunto on heikompi voi oman elämän tueksi ottaa enemmän hoito- ja hoivapalveluita.

4. Nopea ja helppo hakeutuminen

Saga-palvelutaloihin hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Asiakas tai asiakkaan läheinen voi täyttää asuntohakemuksen suoraan sivuillamme täällä. Hakemus lähetetään Saga-palvelutalon johtajalle, jonka jälkeen olemme hakijaan tai hakijan läheiseen yhteydessä.

5. Lemmikit ovat tervetulleita

Omasta rakkaasta lemmikistä ei tarvitse luopua Saga-palvelutaloon muuttaessa.

6. Voit muuttaa joko täysin itse maksaen tai yhteiskunnan tukia ja vähennyksiä hyödyntäen

Saga-palvelutaloihin voi muuttaa joko niin, että kustantaa oman asumisensa kokonaan itse tai hyödyntää yhteiskunnan tukia. Lisätietoa tuista ja vähennyksistä täällä.

7. Autoille löytyy parkkitilaa

Omasta autosta ei ole tarvitse luopua Saga-palvelutaloon muuttaessa. Talojemme pihapiiristä löytyy parkkitilaa ja asukkaat voivat vuokrata oman autopaikan.

8. Saga-palvelutalossa saa elää omanlaista elämää

Saga-palvelutaloissa järjestetään paljon harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Halutessaan asukkaan ei kuitenkaan tarvitse eri toimintoihin osallistua. Jokaisella on oma koti ja yksityisyys. Asukkaat saavat myös mennä ja tulla oman halunsa mukaisesti, joten elää saa samaan tapaan kuin aiemminkin. Mikäli palvelutalossa asuminen ei tunnu omalta jutulta, niin poismuutto on mahdollista kuukauden irtisanomisajan jälkeen.

Saga-palvelutaloissa asukkaat saavat elää omannäköistä elämää
Asukkaat saavat elää omannäköistä elämää

9. Saga-palvelutaloon voi tulla ensin koeasumaan

Tarjoamme taloissamme myös lyhytaikaista asumista. Loistava keino tutustua palvelutalon elämään on tulla kokeilemaan asumista viikoksi tai pariksi.

10. Järjestämme asuntoesittelyitä päivittäin

Sagan henkilökunta pitää esittelyitä kiinnostuneille palvelutaloissamme päivittäin. Varaa oma aikasi talon johtajalta ja tule tutustumaan!

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä