Tule asukkaaksi

Asukas Kotiovella

Miten koteihimme pääsee asumaan

Kotia Saga-palvelutalosta voi hakea jättämällä asuntohakemuksen Saga-palvelutaloon. Hakemuksen voi jättää nopeasti ja vaivattomasti täyttämällä asuntohakemuslomakkeen. Hakemuksen voi täyttää myös paperisena ja postittaa haettavan Saga-palvelutalon johtajalle.

Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa.

Kun hakemus on saapunut, kyselemme mahdollisia liitteitä hakemukseen. Pyrimme käsittelemään hakemuksenne mahdollisimman nopeasti. Olemme yhteydessä, kun hakemuksenne on käsitelty.

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa vaihtelee. Varaustilannetta päivitetään kunkin palvelutalon omille sivuille ja vapaita asuntoja voi kysellä myös soittamalla talon johtajalle. Täynnä olevaan palvelutaloon haluava voi jättää hakemuksen ja asettua jonoon.

Kysele vapaita asuntoja ja tule tutustumaan

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja esittelemme sinulle Sagan senioriasuntoja. Varaa puhelimitse tai sähköpostitse aika henkilökohtaista esittelyä varten.

Kaikissa Saga-palvelutaloissa järjestetään myös yleinen esittelykierros joka keskiviikko klo 13. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Miten varaan esittelyn?

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja esittelemme sinulle Saga-palvelutalojen asuntoja. Varaa puhelimitse tai sähköpostitse aika henkilökohtaista esittelyä varten.

Miten koteihimme pääsee asumaan?

Jättämällä asuntohakemuksen Saga-palvelutaloon. Hakemuksen voi tehdä sähköisenä tai paperisena.

Mitkä ovat valintaperusteet koteihimme?

Keskeistä on ikäihmisen itsensä tai ikäihmisen läheisen toive. Saga-palvelutaloissa ei ole tulo- ja varallisuusrajoja kahta poikkeusta lukuun ottamatta: Saga Helapuisto ja Saga Kaskenniitty ovat ARA-kohteita. ARA-kohteissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) asettamia tulo- ja varallisuusrajoja.

Mikä on asuntojen varaustilanne palvelutaloissa?

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa vaihtelee. Varaustilannetta päivitetään kunkin palvelutalon omille sivuille ja vapaita asuntoja voi kysellä myös soittamalla talon johtajalle. Täynnä olevaan palvelutaloon voi jättää hakemuksen ja asettua jonoon.

Mitä liitteitä asuntohakemuksessa tulee olla?

Jotkut Sagan kohteet vaativat ARA:n vaatimat liitteet.

Mitä ottaa huomioon, kun mietit muuttoa palvelutaloon?

Lue käytännöt vinkit muuton suunnitteluun tästä.