Etusivu > Palvelutalot > Palvelutalo Saga Kanalinranta, Rauma

Palvelutalo Rauma

Saga Kanalinranta

Viihtyisä palvelutalo Saga Kanalinranta tarjoaa laadukasta senioriasumista ikäihmisille kanaalin varrella.

Aittakarinkatu 19 26100 Rauma

Talon yhteystiedot

Vapaat kodit

Vapaita asuntoja ei löytynyt.

Kaikki kotimme ovat nyt varattuina. Asuntotilanne kuitenkin elää, ja voit kertoa kiinnostuksestasi jättämällä asuntohakemuksen. Hakemus ei sido sinua mihinkään.


Täytä sähköinen hakemus

Ajankohtaista Saga Kanalinrannassa

Fashion Show

Saga Kanalinrannassa tepasteltiin catwalkilla ja nautittiin raikkaasta keväisestä muodista.

Lue lisää

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanavan vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota ikäihmisille. Saga Kanalinrannan senioriasunnoissa omatoiminen arki sujuu ja palvelut ovat lähellä. Saga Kanalinrannan hyvin varustellut ja esteettömät senioriasunnot on suunniteltu ja rakennettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan omilla huonekaluillasi. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa asukkaidemme käytössä ovat kirjasto, ravintola, kahvila, saunaosasto ja upea talvipuutarha.

Asuntojen asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra sekä yhteiset tilat. Asuntojen vesimaksu on 26 euroa kuukaudessa ja sähkö laskutetaan kulutuksen perusteella. Halutessaan asukas voi vuokrata autopaikan hintaan 23 euroa kuukaudessa.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia palveluita, joita voit käyttää tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Ammattitaitoinen terveydenhuollon henkilöstö on apunasi Saga Kanalinrannassa ympäri vuorokauden. Kevytturva-palvelupaketti muodostaa uusien asukkaiden palveluiden rungon. Lisäpalveluita on saatavilla kattavasta valikoimastamme. Hoidollisia palveluita kotiin ovat esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen.

Saga Kanalinranta on palvelusetelituottaja, joten meille käy asukkaille myönnetyt palvelusetelit.


Palvelut vierailijoille

Saga Kanalinrannan kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Oman ravintolamme valmistama runsas buffétlounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11.30-14.00. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö. Tutustu lisää Saga Kanalinrannan ravintolan palveluihin täältä.

Saga Kanalinrannan hyvinvointipalvelut ovat tarjolla myös ulkopuolisille asiakkaille. Tervetuloa varaamaan oma aikasi fysioterapeutille, jalkahoitajalle ja parturi-kampaamopalveluihin.


Ympärivuorokautista asumista ryhmäkodissa

Saga Kanalinrannan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. 18 esteettömän kodin ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Ryhmäkodin ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaille kuuluu maukkaat päivittäiset ateriat sekä vapaa-ajan viriketoimintaa. Ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä. Ympärivuorokautista asumista on myös palvelutalon puolella, kysy lisää talon johtajalta Satu Heinoselta.

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa