Etusivu > Meistä > Usein kysytyt kysymykset > Asuminen > Voiko Saga-palvelutalossa asua tilapäisesti esim. putkiremontin ajan?

Voiko Saga-palvelutalossa asua tilapäisesti esim. putkiremontin ajan?

Yksion Alkovi Palvelutalo Saga Tammilinna_tilapäisasunto

Saga-palvelutalossa voi asua myös tilapäisesti esimerkiksi viikon tai useamman kuukauden ajan. Tilapäinen asuminen sopii eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi putkiremontin ajaksi tai leikkauksesta toipumisen jälkeen. Lyhytaikainen asuminen on myös hyvä keino kokeilla, millaista on asua palvelutalossa.

Tilapäisasuminen palvelutalossa

Kaikissa Saga-palvelutaloissa on tilapäisasuntoja lukuun ottamatta Helsingin Saga Helapuistoa ja Vantaan Saga Tammilinnaa. Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa pitää sisällään muun muassa asumisen kalustetussa asunnossa, turvapuhelimen, lounaan sekä siivousta. Tilapäisasukas pääsee nauttimaan myös talon yhteisistä tiloista kuten esimerkiksi kahvilasta ja kuntosalista sekä palvelutalossa järjestettävästä harrastus- ja kulttuuritoiminnasta. Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä ja kaksioita. Osassa tilapäisasunnoista on parveke. Katso kuvia tilapäisasunnoista alta!

Tilapäisasumisen hinnat ja palvelut vaihtelevat taloittain. Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen hinnastoineen talojen omilta sivuilta. Kysy lisää lyhytaikaisesta asumisesta ja vapaista tilapäisasunnoista toivomasi Saga-palvelutalon johtajalta.

Saga-palvelutalojen tilapäisasunnoissa on myös keittiö
Saga-palvelutalojen tilapäisasunnoissa on myös keittiö.
Monet Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot soveltuvat myös pariskunnille.
Monet Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot soveltuvat myös pariskunnille,
Kaikissa senioriasunnoissa on esteetön kylpyhuone
Kaikissa asunnoissa on esteetön kylpyhuone, jossa on helppo liikkua myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa.
Monissa Saga-palvelutalojen senioriasunnoissa on myös oma parveke tai terassi.
Monissa Saga-palvelutalojen senioriasunnoissa on myös oma parveke tai terassi.

Virkistävä viikko Sagassa

Tule kokeilemaan asumista viihtyisissä palvelutaloissamme viikoksi – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista sekä talojen hyvinvointipalveluista. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa -paketin viikkohinnalla tietyissä taloissamme. Tarjous koskee Helsingin Saga Käpylinnaa ja Saga Villa Karia, Lappeenrannan Saga Torilinnaa, Lahden Saga Salpalinnaa sekä Seinäjoen Saga Lakeudenlinnaa.

Lue lisää Virkistävästä viikosta


Voisit olla kiinnostunut myös näistä