Kahvila- ja ravintolapalvelut

Saga-palvelutalojen ravintola ja kahvila tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi myös ulkopuolisille vierailijoille (pl. Saga Villa Kari) – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Saga-palvelutalojen ravintolapalvelut ovat laadukkaat

Tutustu ravintoloihin

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä – ravintolapäällikkömme auttavat sinua mielellään!

Palvelumme

Saga-palvelutalojen ravintoloissa on tarjolla päivittäin runsas ja maistuva aamiais- sekä lounasbuffet. Ravintoloiden lisäksi taloistamme löytyvät vastaanottojen yhteydestä kahvila ja Saga Market. Meiltä voi myös tilata tarjoilut ja vuokrata tilat juhlia, kokouksia tai muita tilaisuuksia varten.

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • kahvila
  • Saga Market
  • perjantaitori
  • juhla- ja tilauspalvelut
Lounasbuffet Palvelutalo Saga Lakeudenlinna
Ravitsevaa ruokaa Saga-palvelutaloissa

Terveyttä seniorivuosiin – laadukkaasta ravinnosta elinvoimaa

Iän karttuessa on hyvä kiinnittää erityistä huomiota ravintoon ja sen laatuun. Kysyimme asiantuntijan vinkkejä aiheeseen liittyen. Saga-palvelutalon ravintolapäällikkö Tiina Karlsson jakoi asiantuntemustaan ikäihmisten ravinnosta.

Saga-palvelutalojen kahvila- ja ravintolapalvelut

Ravintolan lounasbuffet

Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden Kevytturva-palvelupakettiin. Lounasta voi nauttia viihtyisässä ravintolassa tai halutessaan talon asukas voi tilata aterian omaan kotiinsa. Ravintolamme ovat avoinna myös talon ulkopuolisille asiakkaille (pois lukien Saga Villa Kari). Viikoittain vaihtuvat ruokalistat päivitetään talojen omille ravintola -sivuille.

Huomioithan, että Saga-palvelutaloissa maksuvälineenä käy korttimaksu sekä lounassetelit (pl. Saga Lakeudenlinna). Emme valitettavasti ota vastaan käteistä.

Ravintolan aamiaisbuffet

Halutessaan asukkaat voivat ottaa aamiaisen lisäpalveluna joko kertahintaan tai kuukausipakettina. Aamiaista voi nauttia viihtyisässä ravintolassa tai talon asukkaat voivat lisäpalveluna tilata aterian omaan kotiinsa.

Kattava aamiaisbuffet on tarjolla myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Vierailijoiden eli talon ulkopuolisten asiakkaiden hinta on 11,80 €. Aamiaisbuffet katetaan päivittäin klo 8.00-10.00.

Kahvila

Saga-palvelutalojen vastaanottojen yhteydessä on talon oma kahvila, johon voi istahtaa nauttimaan vaikkapa pullakahvit. Kahvilasta voi myös ostaa mukaan erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia. Kahvilamme ovat avoinna kaikille. Tervetuloa!

Saga Market

Vastaanottojemme yhteydessä toimivista Saga Marketeista voi ostaa kotiin vietäväksi erilaisia päivittäistavaroita kuten esimerkiksi maitoa, jogurtteja, makeisia ja postikortteja.

Perjantaitori

Joka perjantai taloissamme järjestetään perjantaitori klo 13 alkaen (poislukien Saga Helapuisto: joka toinen perjantai). Myynnissä on erilaisia kauden herkkuja, suolaista ja makeaa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous. Ravintoloistamme voit tilata maittavat tarjoilut meidän tiloissamme tai muualla pidettäviin juhlatilaisuuksiisi.

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää ravintolapäälliköltä!

Kuvagalleria