Etusivu > Ravintolat > Ravintola Saga Lakeudenlinna

Ravintola Saga Lakeudenlinna

Saga Lakeudenlinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Kutojankatu 6, 60100 Seinäjoki

Aamiaisbuffet

Aamiaista tarjoillaan Saga Lakeudenlinnassa päivittäin klo 8-10. Aamiaisen hinta on 11,80 €.

Lounasbuffet

Saga Lakeudenlinnan lounas on katettu joka päivä 11.00-14.00. Lounasbuffet sisältää lämpimän pääruoan, keiton, salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö (pois lukien pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö.

Tervetuloa äitienpäivälounaalle 12.5.

Saga Lakeudenlinnan ravintola tarjoilee 12.5.2024 herkullisen äitienpäivälounaan 28,90 euron hintaan. Ennakkoilmoittauminen 7.5. mennessä puh. 050 595 3828.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja iloisesta tunnelmasta äitienpäivänä. Katso menu ja lisätiedot linkin takaa.

Kympin lounas kuun ensimmäisenä keskiviikkona

Tarjoamme sinulle maittavan lounasbuffettimme 10 euron tarjoushintaan joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona!

Maksutavat

Saga Lakeudenlinnassa maksuvälineenä käy korttimaksu sekä lounaspassi. Kymmenen kerran lounaspassi maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä – joka 11. lounas ilmaiseksi. Lounaspassi on henkilökohtainen ja sitä voi hyödyntää ma-la pois lukien sunnuntait ja juhlapyhät. Lounaspassin hinta Saga Lakeudenlinnassa on 132,00 €.

Emme valitettavasti ota vastaan käteistä.

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous.

Järjestämme isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan - asukkaan syntymapaivat

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää!

Tanja Pajula
Saga Lakeudenlinnan ravintolapäällikkö
puh. 050 3074 375
tanja.pajula@sagacare.fi

Kuvagalleria