Etusivu > Palvelut > Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutaloissa on monipuolinen ohjelma

Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa asukkaille vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Erilaisista ohjelmista ja tapahtumista jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajan ohjaaja (pois lukien Saga Helapuisto ja Saga Villa Kari), joka suunnittelee viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa.

Asukkaiden omat kiinnostuksen kohteet ohjaavat tarjontaa: säännöllisesti kokoontuvat kerhot ja ryhmät harrastavat kaikkea aina kirjallisuudesta, musiikista ja teatteriretkistä kuntoiluun, ulkoiluun ja erilaisiin käden taitoihin. Markkinat, luennot, tanssit, konsertit, grilli-illat sekä avoimien ovien päivät tuovat taloihin mukavaa elämää, johon kaikkien on helppo osallistua. Samalla ne tarjoavat Saga-palvelutaloista kiinnostuneille luontevan tilaisuuden tutustua Sagan tarjoamiin palveluihin tarkemmin.

Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien asukkaiden palvelupakettiin. Tutustu viikoittain vaihtuviin harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmiin palvelutalojen omilta sivuilta!

”Jumppiin mennään, kun aktiivisia ollaan. Sitten ei ole sitä huushollin hoitamista. Hyvin voi osallistua, kun ei tarvitse edes miettiä mitä tässä seuraavaksi tehdään ja syödään.” – Helena 83 vuotta ja Veikko 88 vuotta, Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

”On aivan erinomaisen hyvä asia, että täällä on kunnon ohjelmaa.” – Seppo 79 vuotta, Saga Torilinna, Lappeenranta

Kuvagalleria