Saga-palvelutalot ja senioriasunnot Turku

Saga-palvelutalojen kauniit senioriasunnot Turussa tarjoavat turvallista ja viihtyisää vuokra-asumista palveluiden keskellä. Palvelutalot sijaitsevat Turun keskustan tuntumassa Kurjenmäen kaupungiosassa.

Tutustu palvelutaloihin

Saga-palvelutalot Turussa

Turku on upea ja eläväinen kaupunki meren läheisyydessä. Luonnonläheinen Turku henkii historiaa ja tarjoaa monipuolisia kulttuurielämyksiä. Kaksi palvelutaloamme Saga Kaskenpuisto ja Saga Kaskenniitty sijaitsevat Turun keskustan tuntumassa Kurjenmäen kaupungiosassa. Kurjenmäki on vehreä ja viihtyisä alue, jossa on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut aivan kivenheiton päässä.

Senioriasunnot

Turun talojemme senioriasuntojen koot vaihtelevat talosta riippuen 34 – 80 neliön välillä, lähes kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi. Sagan senioriasunnot ovat hyvin varusteltuja, parvekkeellisia kaksioita, joissa arki sujuu ja palvelut ovat lähellä. Ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin tukevat omatoimisuutta ja tekevät asumisesta turvallista.

Lue lisää senioriasunnoista!

Koti palveluiden keskellä

Palvelutaloissa huolehdimme asukkaidemme hyvinvoinnista heidän omissa kodeissaan. Kaikilla Saga-palvelutalojen asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti, johon sisältyy muun muassa turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas ja monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Hoito- ja kuntoutuspalveluita tarjotaan yksilöllisesti. Palvelupaketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla.

Saga Kaskenniityssä ja Saga Kaskenpuistossa huomaavainen ja ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Palvelutalojen yhteistilat

Kauniisti sisustetuissa yhteistiloissa on mm. ravintola, kahvila ja kirjasto. Saunaosasto on aina asukkaiden käytettävissä. Vilkas päivätoiminta ja tapahtumat pitävät mielen virkeänä ja ylläpitävät toimintakykyä: tarjolla on harrastusryhmiä, liikuntaa, retkiä ja illanviettoa jokaiseen makuun.

Tutustu tarkemmin Turun Saga-palvelutaloihin niiden omilla sivuilla

Palvelutalo Kaskenniitty

Palvelutalo Kaskenpuisto

Katso myös: Turussa tarjolla olevat ympärivuorokautisen asumipalvelun hoivakodit