Etusivu > Palvelutalot > Turku > Palvelutalo Saga Kaskenpuisto, Turku

Palvelutalo Turku

Saga Kaskenpuisto

Täyden palvelun Saga Kaskenpuisto tarjoaa laadukasta senioriasumista Turun keskustan läheisyydessä.

Vähäheikkiläntie 2 20720 Turku

Talon yhteystiedot

Tartu tarjoukseemme

Kevein palveluin Saga Kaskenpuistoon

Sinulla on nyt hieno mahdollisuus muuttaa Saga Kaskenpuistoon erityiseen tarjoushintaan. Tämä on oiva vaihtoehto sinulle, joka kaipaat oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi ja turvallista asuinympäristöä, mutta hoitopalvelut eivät ole ajankohtaisia. Muuta Saga Kaskenpuiston vapaaseen kaksioon peruspalvelumaksulla!

Vapaat kodit

Kampanja

Vapautuu 1.6. Muuta peruspalvelumaksulla!
50 m²
2h+kk+kph+prv
• 3 kerros
Palvelutalo Saga Kaskenpuisto, Turku

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

993,14 €
328,50 €
1 321,64 €

Ajankohtaista Saga Kaskenpuistossa

Linturetki Ruissaloon

Kesän tiistairetket ovat alkaneet. Pääsääntöisesti joka tiistai teemme vierailuja erilaisiin kohteisiin. Ensimmäisenä suuntasimme Ruissaloon, jossa yhteistyössä Turun Lintutieteellisen yhdistyksen kanssa toteutimme retken Kasvitieteellisen puutarhan alueelle.

Lue lisää

Uuteen kotiin kevyillä palveluilla

Tartu Saga Kaskenpuiston tarjoukseen ja muuta uuteen kotiin edullisella peruspalvelumaksulla. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus muuttaa Saga Kaskenpuistoon tarjoushintaan! Tarjous...

Lue lisää

Hyvää äitienpäivää

Tänään aurinkoisena sunnuntaina vietämme äitienpäivää upean konsertin parissa. Lounaan kruunasi herkulliset kakkukahvit ja äitiä muistettiin ehkäpä Sagan lahjakortilla. Tällä viikolla...

Lue lisää

Senioriasunnot

Saga Kaskenpuisto mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on tarvittaessa saatavilla kaikki palvelut. Palvelutalossa on 128 asuntoa ja upeat puitteet puistomaisessa ympäristössä, aivan Turun keskustan tuntumassa. Saga Kaskenpuiston senioriasunnot ovat kooltaan 34 – 65 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu keittiö tai tupakeittiö, makuuhuone, esteetön kylpyhuone, parveke ja turvapuhelin. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi.

Asuntojen asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Vesimaksu on 26 euroa henkilöltä kuukaudessa. Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Asukkailla on myös mahdollisuus vuokrata autopaikka 23 euron kuukausihintaan.

Palvelutalon asukkaana käytössäsi ovat myös talon kauniisti sisustetut yhteistilat. Meillä on viihtyisä ravintola, kuntosali sekä saunaosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Talvipuutarhat ovat rauhallisia viihtymiskeitaita, jotka tuovat taloon valoa ja vehreyttä kaikkina vuodenaikoina. Esteetön asunto ja yleisten tilojen automaattisesti avautuvat ovet, hissit ja helppokulkuiset käytävät helpottavat arkeasi ja tukevat itsenäistä asumistasi ja omatoimisuuttasi.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Terveydenhoitoalan ammattilaisista koostuva monialainen henkilöstömme on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Palvelupaketteihin kuuluu ateriapalveluja sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Kattavasta lisäpalveluvalikoimasta voit tilata haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan.

Saga Kaskenpuiston asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja talon johtajalta Sanna Saariselta. Järjestämme joka keskiviikko taloesittelyn kello 13. Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan – ja asumaan!


Palvelut vierailijoille

Saga Kaskenpuiston fysioterapeutti ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Saga Kaskenpuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Aamiaista tarjoilemme klo 8-10 ja runsaan lounaan voit nauttia klo 11.30-14.00. Buffétlounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Kaskenpuiston ravintolan palveluihin täältä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Veikko Karskela, Saga Kaskenpuiston Asukas

Tutustu asukkaaseemme

Heidekenilta Sagaan

Tutustu Saga Kaskenpuiston karismaattiseen asukkaaseen Veikkoon. ”Saga Kaskenpuistossa on turvallista asua, ja asukkaiden yhteishenki on tiivis. Apua saa aina tarvittaessa ja yhteydenpito henkilökunnan kanssa on helppoa.”

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa