Etusivu > Palvelutalot > Helsinki

Saga-palvelutalot ja senioriasunnot Helsinki

Saga-palvelutalojen kauniit senioriasunnot Helsingissä tarjoavat turvallista ja viihtyisää vuokra-asumista palveluiden keskellä. Palvelutalot sijaitsevat rauhallisilla asuinalueilla eri puolilla kaupunkia. Kaikkiin palvelutaloihimme on hyvät liikenneyhteydet.

Tutustu palvelutaloihin

Saga-palvelutalot Helsingissä

Helsinki on kaunis ja viihtyisä pääkaupunkimme, jonka monipuoliset kulttuurielämykset ja luonnonläheisyys tekevät vaikutuksen. Neljä yksityistä Saga-palvelutaloamme sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä rauhallisilla ja viihtyisillä paikoilla. Helsingissä on erinomaiset kulkuyhteydet ja kaikki palvelutalomme ovat helposti saavutettavissa niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla.

Saga Helapuisto sijaitsee modernilla uudisalueella Ala-Malmilla. Saga Helapuisto on palveluiden välittömässä läheisyydessä ja kivenheiton päässä Malmin rautatieasemalta.

Saga Käpylinna sijaitsee Veräjämäen vehreällä ja puistomaisella omakotitaloalueella, josta Oulunkylän juna-asemalle on lyhyt matka. Viihtyisän Saga Käpylinnan piha rajautuu rauhalliseen puisto- ja metsäalueeseen.

Saga Munkkiniemi sijaitsee viihtyisässä puistokaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Lähellä ovat Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut ja Munkkiniemen palvelutarjonta ravintoloineen ja pikkuputiikkeineen.

Saga Villa Kari sijaitsee Meilahdessa merellisten ulkoilureittien äärellä. Läntisessä Helsingissä sijaitseva Meilahti on viihtyisä ja eläväinen kaupunginosa, jossa palvelut ovat lähellä. Nelosen raitiovaunu vie hetkessä Helsingin ydinkeskustaan ostoksille.

Senioriasunnot

Palvelutalojen senioriasunnot Helsingissä tarjoavat viihtyisää ja laadukasta vuokra-asumista ikäihmisille palveluiden kera. Saga-palvelutaloissa on oman ikäistä seuraa sekä kauniit yhteistilat. Saatavilla on hoito-, turva-, ruoka- ja siivouspalveluita sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa.

Saga-palvelutalojen yksityiset senioriasunnot ovat hyvin varusteltuja, turvallisia sekä esteettömiä koteja. Ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin tukevat omatoimisuutta ja tekevät asumisesta turvallista. Senioriasuntojen koot vaihtelevat talosta riippuen 24,5 – 87 neliön välillä, osassa asunnoissa on oma parveke tai terassi.

Lue lisää senioriasunnoista!

Koti palveluiden keskellä

Pidämme asukkaistamme hyvää huolta. Kaikilla Saga-talojen asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti, johon sisältyy muun muassa turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas ja monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Hoito- ja kuntoutuspalveluita tarjotaan yksilöllisesti. Palvelupaketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla.

Palvelutalojen yhteistilat

Kauniisti sisustetuissa yhteistiloissa on mm. ravintola, kahvila ja kirjasto. Saunaosasto on aina asukkaiden käytettävissä, lisäksi osasta palvelutaloista löytyy uima- tai terapia-allas. Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta ja erilaiset tapahtumat pitävät mielen virkeänä ja ylläpitävät toimintakykyä.

Mitä palveluita tehostettuun palveluasumiseen kuuluu Helsingin ryhmäkodeissa?

Helsingin Saga Helapuiston ja Saga Käpylinnan palvelutalojen yhteydessä toimivat Sagan ryhmäkodit, jotka on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville. Ryhmäkodeissa ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaille kuuluu ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat sekä vapaa-ajan viriketoiminta.