Etusivu > Palvelutalot > Palvelutalo Saga Torilinna, Lappeenranta

Palvelutalo Lappeenranta

Saga Torilinna

Moderni Saga Torilinna -palvelutalo tarjoaa täyden palvelun senioriasumista Lappeenrannan ytimessä kauppatorin kupeessa.

Snellmaninkatu 3 D 53100 Lappeenranta

Talon yhteystiedot

Virkistävä viikko

Kesäloma Sagassa

Kaipaatko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisässä palvelutalossamme – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista ja pistäydy välillä rentouttavassa jalkahoidossa sekä vetreyttävässä fysioterapiassa. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa – paketin viikkohintaan 659 €. Tutustu ja varaa oma viikkosi jo tänään!

Vapaat kodit

Kampanja

Vuokranalennus -50% 6kk ajan!
28 m²
TUPAK+KPH+PRV
• 6 kerros
Palvelutalo Saga Torilinna, Lappeenranta

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

540,00 €
735,00 €
1 275,00 €

Kampanja

Vuokranalennus -50% 6kk ajan!
30 m²
TUPAK+ALK+KPH
• 6 kerros
Palvelutalo Saga Torilinna, Lappeenranta

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

481,50 €
735,00 €
1 216,50 €
31.5 m²
TUPAK+ALK+KPH
• 6 kerros
Palvelutalo Saga Torilinna, Lappeenranta

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 015,00 €
735,00 €
1 750,00 €

Saga Torilinna, Lappeenranta: esimerkki kustannuksista 30 neliön yksiölle
Kevytturva-palvelupaketti: 735 €/kk
Asumiskulu: 793,70 €/kk (sisältää vuokran, veden ja sähkön)
Kuukausikustannukset: 1 528,70 €/kk

Tutustu Saga Torilinnaan Täytä sähköinen hakemus

Ajankohtaista Saga Torilinnassa

Senioriasunnot

Täyden palvelun Saga-palvelutalo avasi ovensa syksyllä 2017 Lappeenrannan ydinkeskustassa. Saga Torilinna sijaitsee näköalapaikalla aivan kauppatorin vieressä. Moderni palvelutalokokonaisuus tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä.

Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa seniorikotia, yksiöitä ja kaksioita. Jokaisella asukkaalla on oma avara, esteetön ja kaunis asunto. Hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Lisäksi talosta löytyvät asukkaiden käyttöön yhteiset tilat monipuolisineen palveluineen: laadukas ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Torilinna mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloissa kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy asunnon vuokran lisäksi vesi ja sähkö. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria- ja kodinhoitopalveluja sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Saga Torilinnassa on vapaa-ajanohjaaja ja fysioterapeutti, joka suunnittelee ja toteuttaa asukkaille harrastus- ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy palvelupaketteihin. Lisäksi talossa toimii jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Saga Torilinnan ammattitaitoinen henkilökunta koostuu terveydenhoitoalan kokeneista ammattilaisista. Talossa päivystää hoitaja vuorokauden ympäri.


Palvelut vierailijoille

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga Torilinnan palveluista. Talomme kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda leivoskahveille kahvilaamme. Korkeatasoinen aamiainen on katettu päivittäin klo 8-10 ja oman ravintolamme valmistaman buffétlounaan voit nauttia klo 11-14.. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö. Tutustu lisää Saga Torilinnan ravintolan palveluihin täältä.

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Lämpimästi tervetuloa!

Kampanja

Kampanjakoti -50 prosentin vuokra-alennuksella!

Vapaana kaunis asunto -50 prosentin vuokra-alennuksella ensimmäisen kuuden kuukauden ajan! Tartu tarjoukseen ja tule tutustumaan esteettömiin koteihimme keskiviikkoisin klo 13 ilman ajanvarausta.

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa