Meistä

Saga-palvelutalon asukkaat ja henkilökunta

Saga Care Finland Oy kuuluu Esperi Care -konserniin. Tarjoamme ikääntyneille yksilöllisiä hoito-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-taloissa. Osa palveluistamme kuten esimerkiksi ravintola-, jalkahoito- ja fysioterapiapalvelut ovat myös lähialueiden ikääntyvän väestön käytettävissä. Meiltä löytyy koti 1300 asukkaalle ja työllistämme noin 600 oman alansa ammattilaista ympäri Suomen.

Saga-palvelutalot

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa sekä yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa.

Suunnitteilla olevista palvelutaloista voit olla yhteydessä puh. 0800-06116 arkisin klo 9-15. Viisi Saga-palvelutaloista on Ruissalo Säätiön rakennuttamia.

Sagan arvot

On ilo kohdata sinut

Vuorovaikutus ja välittäminen ovat työmme perusta. Toisen ihmisen kohtaaminen on meille ilon hetki. Annamme kohtaamiselle aikaa ja olemme aidosti läsnä. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään.

Rehtiys on vahvuutemme

Teemme mitä lupaamme. Tunnemme oman alamme ja tiedämme, mihin pystymme. Tekemisemme on läpinäkyvää sekä avointa. Teemme vastuullisia ratkaisuja ja luomme turvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla. Olemme toisiamme varten ja teemme työtä tiiviisti yhdessä.

Meissä on rohkeus uudistaa

Johdamme tavoitteellisesti ja katsomme rohkeasti eteenpäin. Säännöllinen mittaaminen ohjaa kehittymistämme. Keräämämme osaaminen on voimavaramme, josta olemme ylpeitä. Olemme jokainen erilaisia ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Kokeilemme uteliaina uutta ja löydämme yhdessä parhaat tavat toimia.

Saga-palvelutalojen henkilökunta

Tärkein voimavaramme on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Me haluamme palvella asiakkaitamme arvokkaasti ja heidän tarpeitaan kunnioittaen. Se ei onnistu ilman motivoitunutta henkilökuntaa. Työllistämme muun muassa lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitajia, vapaa-ajanohjaajia, siistijöitä ja ravintolatyöntekijöitä.

Haluatko meille töihin?

Kuvagalleria