Etusivu > Palvelut > Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga tarjoaa fysioterapia- ja hierontapalveluja Saga-palvelutalojen asukkaille sekä talon ulkopuolisille asiakkaille. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on vähintään yksi Sagan oma fysioterapeutti.

Fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kotona, talon kuntosalilla, terapia-altaassa tai fysioterapeutin vastaanottotilassa.

Asiakas voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Ajan voi varata myös rentouttavaan hierontaan tai huoltaa kehoa liikehoidoilla ja venyttelyllä. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien toimesta palvelupaketteihin kuuluvaa ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä allas- ja tuolijumppaa.

Talon asukkaat sekä ulkopuoliset asiakkaat voivat varata ajan suoraan fysioterapeuteiltamme. Tavoitat heidät joko soittamalla tai sähköpostitse. Maksuvälineenä voi käyttää myös Sagan lahjakorttia. Sagan fysioterapeuttien esitteet hinnastoineen löydät kunkin palvelutalon sivuilta.

Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan!

Kuvagalleria