Etusivu > Palvelut > Vakituinen tai tilapäinen asuminen Saga-palvelutaloissa

Vakituinen tai tilapäinen asuminen Saga-palvelutaloissa

Saga-palvelutaloissa koti on palveluiden keskellä. Tarjoamme sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Täyden palvelun Saga-palvelutaloissa voi asua vakituisesti tai tilapäisesti. Tarjoamme tilapäistä asumista esimerkiksi putkiremonttien tai leikkauksesta toipumisen ajaksi.

Vakituinen asuminen Saga-palvelutalossa

Saga-palvelutaloissa voit asua vakituisesti mieleisessäsi vuokra-asunnossa, jonka olet kalustanut kodiksesi omilla kalusteillasi. Tarvittaessa kalustamme asunnon puolestasi.

Tehostettua palveluasumista Sagan ryhmäkodissa

Saga-palvelutalojen yhteydessä toimivat ryhmäkodit tarjoavat tehostettua palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa, hoitajan välitöntä läheisyyttä tarvitseville sekä muistisairaille.

Tutustu Saga-palvelutalojen yhteydessä oleviin ryhmäkoteihin

Tilapäistä asumista Saga-palvelutaloissa

Saga-palvelutalot tarjoavat huoletonta asumista, oli tarpeesi sitten tilapäinen asunto putkiremontin tai leikkauksesta toipumisen ajaksi. Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot ovat kalustettuja yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. Asunnoissa voi asua aina viikosta useampaan kuukauteen.

Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa pitää sisällään muun muassa asumisen kalustetussa asunnossa, turvapuhelimen ja lounaan. Tilapäisasukas pääsee nauttimaan myös talon yhteisistä tiloista kuten esimerkiksi kahvilasta, kirjastosta ja kuntosalista mutta myös talossa järjestettävästä harrastus- ja kulttuuritoiminnasta. Tilapäisasumisen hinnat vaihtelevat taloittain.

Putkiremontti pakotti Elvin muuttamaan hetkeksi muualle

”Täällä on kaikki hienosti, ihmiset ovat mukavia ja ruoka on hyvää. Hoitajatkin niin ihania, että passaavat minua ihan pöytään asti. On upeaa, että tällaisia taloja on olemassa.”

Kuvagalleria