Laadukasta senioriasumista Saga-palvelutalossa

Löydä vapaa Saga-koti

Valitse paikkakunta

Huoneiden määrä

Saga-palvelutaloissa on monipuolinen ohjelma

Palvelutalot ja senioriasunnot

Saga-palvelutalojen senioriasunnot tarjoavat sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä, elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Palvelutaloissamme asukkaat asuvat itsenäisesti omissa kodeissaan palveluiden keskellä aktiivisessa ympäristössä.

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa, yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa.

Saga-palvelutaloissa elät laadukasta seniorielämää kaikilla mukavuuksilla.

Tutustu palvelutaloihin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää asumisvaihtoehdoista Saga-palvelutaloissa.

Palvelumme

Kevytturva-palvelupaketteihimme kuuluvat palvelut

 • palvelupäivystys 24/7
 • päivittäinen lounas
 • turvaranneke ja -puhelin
 • säännöllinen siivous
 • säännöllinen asukaskeskustelu
 • yksilöllinen palvelukuvaus ja asukastietojen ylläpito
 • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutaloissa kotisi on palveluiden keskellä.

Saga-palvelutaloissa on monipuolinen ohjelma
Saga-palvelutaloissa on paljon oman ikaista seuraa ja tekemista meillä voit hyödyntää myös yhteiskunnan tukia.

Tule asukkaaksi

Kotia Saga-palvelutalosta voi hakea jättämällä asuntohakemuksen. Hakemuksen voi jättää nopeasti ja vaivattomasti täyttämällä asuntohakemuslomakkeen verkossa. Hakemuksen voi täyttää myös paperisena ja toimittaa haettavan Saga-palvelutalon johtajalle. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa.

”Asumisen mukavuus, helppous sekä turva ovat erityisesti mieleeni täällä asuessa. Omassa kodissa voin tehdä omia juttujani.”

Pirkko, Lappeenranta

Saga-palvelutalot

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa, yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa.

Tule tutustumaan Saga-palvelutaloihin paikan päälle. Jokaisessa talossamme järjestämme keskiviikkoisin kello 13.00 taloesittelyn, johon ei tarvitse ilmoittautua. Samalla näet viihtyisät yhteistilamme, aistit tunnelman ja tapaat henkilökuntaamme sekä esittelemme vapaita kotejamme. Silloin sinun on helpompi päättää, olisiko Saga-palvelutalossa sinun tuleva kotisi. Yksityisesittelyn voit varata maksuttomasta numerostamme 0800 06116 arkisin kello 9-15.

Senioriasunnot

Saga-palvelutaloissa on vaihteleva määrä senioriasuntoja. Kaikki asunnot ovat vuokrattavia, ja ne ovat suunniteltu seniori-ikäisten tarpeita vastaaviksi. Niissä on muun muassa ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone sekä turvapuhelin. Asuntojen koot vaihtelevat talokohtaisesti 24,5 – 87m² välillä ja joissain asunnoissa on parveke tai terassi. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa oman makusi mukaan tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Palvelut

Pidämme asukkaistamme hyvää huolta. Kaikilla asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti, johon sisältyy muun muassa turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas ja monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Paketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla.

Saga-palvelutaloissa on korkea asiakastyytyväisyys. Saga-palvelutalojen asukkaat suosittelevat Saga-palvelutaloa ja sen palveluita ystävilleen mielellään. Tuoreessa asukastyytyväisyystutkimuksessa 60,2 prosenttia asukkaista antoa arvosanaksi 9 tai 10 (asteikolla 0-10). Vastausten keskiarvo oli 8,41. Suositteluaste eli NPS 50 on ilahduttavan korkea. Yli 90% Saga-palvelutalojen asukkaista kertoo viihtyvänsä hyvin ja kokevansa olonsa turvalliseksi Sagassa.

Yhteistilat

Saga-palvelutalojen yhteistiloihin on panostettu. Liikkuminen on helppoa ja esteetöntä. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa seurustellen, tai vaikkapa palvelutalon ilmapiiristä nauttien. Arjen laatua lisäävät talojen omat kirjastot, ravintolat, kuntosalit ja saunaosastot, osassa taloista on myös sisä- ja ulkouima-allas tai terapia-allas. Lisäksi lähes kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja.

Talojen viihtyisät pihat, hyvät ulkoilumahdollisuudet, lähialueiden palvelut ja liikenneyhteydet täydentävät kokonaisuuden. Muutamissa Saga-palvelutaloissa valoa ja vehreyttä kaikkiin vuodenaikoihin tuovat upeat talvipuutarhat.

Henkilökunta

Saga-palvelutalojen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua viihtymään, tuntemaan olosi turvalliseksi ja hyödyntämään palveluitamme haluamallasi tavalla. Ikäihmisten hoitopalveluista huolehtiva henkilökuntamme koostuu suomen- ja ruotsinkielisistä terveydenhoitoalan ammattilaisista. Me ymmärrämme tarpeesi – huolehdimme, autamme ja opastamme.

Terveydenhoitoalan ammattilaisten lisäksi taloissamme työskentelee fysioterapeutteja, jalkahoitajia, siistijöitä, vapaa-ajanohjaajia, ravintolatyöntekijöitä ja muita senioreiden hyvinvoinnin kannalta tärkeitä henkilöitä.

Mikäli olet kiinnostunut Sagasta työnantajana ja haluat mukaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä, tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme.

Ilahduta läheistäsi Sagan lahjakortilla!

Lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn palvelun kuten esimerkiksi Sagan fysioterapeutin rentouttavan hieronnan tai lahjakortille voi myös varata toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga-palvelutalossa.

Alla esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista:

 • Kotiavustaminen esim. suihku- tai sauna-apu tai kävelyseura
 • Yksilöllinen fysioterapia esim. kuntosali tai hieronta
 • Ikkunoiden- ja parvekkeen pesu, suursiivous
 • Yhden kuukauden aamupalapaketti
 • Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset

Sagan lahjakortit ovat myynnissä Saga-palvelutalojen vastaanotoissa.