Etusivu > Palvelutalot > Helsinki > Palvelutalo Saga Villa Kari, Helsinki

Palvelutalo Helsinki

Saga Villa Kari

Viehättävä ja kotoisa Saga Villa Kari -palvelutalo sijaitsee keskeisellä paikalla Meilahdessa. Täällä pieni on kaunista!

Mäntytie 8 00270 Helsinki

Talon yhteystiedot

Allas Palvelutalo Saga Villa Kari

TARTU TARJOUKSEEMME

Muuta nyt peruspalvelumaksulla

Sinulla on nyt hieno mahdollisuus muuttaa Saga Villa Kariin erityiseen tarjoushintaan. Tämä on oiva vaihtoehto sinulle, joka kaipaat oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi ja turvallista asuinympäristöä, mutta hoitopalvelut eivät ole ajankohtaisia. Tutustu tarjousasuntoihin!

Vapaat kodit

Kampanja

Muuta nyt peruspalvelumaksulla!
52 m²
2h+kt+prv
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Villa Kari, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 920,00 €
328,50 €
2 248,50 €
29.5 m²
1h+kt+kph
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Villa Kari, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 089,00 €
1 050,00 €
2 139,00 €
39.5 m²
1h+kt+kph
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Villa Kari, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 394,00 €
1 050,00 €
2 444,00 €

Ajankohtaista Saga Villa Karissa

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Villa Kari sijaitsee viihtyisässä Helsingin Meilahdessa. Kotoisassa Saga Villa Karissa asut turvallisesti kevyiden palveluiden tukemana.  Pienessä Saga Villa Karissa korostuu yhteisöllisyys: ”kaveria ei unohdeta”! Saga Villa Kari on kauniisti hoidettu talo senioreille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, turvallisuutta ja eloa hyvässä seurassa.

Saga Villa Karissa on 24 senioriasuntoa, kooltaan 30 – 52 m². Vuokrattavat asunnot ovat valoisia, avaria, kauniita ja ne voi sisustaa mieleisikseen. Omat asunnot takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, viihtyisät yhteistilat taas seuraa ja yhteisöllisyyttä. Yhteistilojen sisustuksen ja kalusteratkaisujen lähtökohta on viihtyisän ympäristön luominen. Tilat on suunniteltu esteettömiksi ja turvallisiksi liikkua. Asuntojen asumiskuluun sisältyy vesi- ja sähkömaksu sekä yhteisten tilojen käyttö. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 45 euron kuukausihintaan.


Koti palveluiden keskellä

Kylpylähenkinen sauna ja uima-allasosasto luovat leppoisat puitteet rentoutumiseen. Talossa järjestetään mukavaa harrastustoimintaa asukkaiden toiveiden mukaisesti. Lounaalle ja iltapäiväkahveille kokoonnutaan yhteen. Talon maukas lounas valmistetaan läheisen palvelutalo Saga Munkkiniemen kokkien toimesta. Lounas koostuu salaateista, lämpimästä ruuasta, jälkiruuasta, leipävalikoimasta ja ruokajuomista. Viikkosiivous tarjoaa arjen luksusta.

Kaikissa asunnoissa on turvapuhelin.  Hoitaja on paikalla arkisin klo 7.30-15.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhäpäivinä klo 8-14. Hoitaja huolehtii asukkaiden voinnintarkastuksen päivittäisten askareiden ohessa. Turvallisuudesta ilta- ja yöaikaan huolehtii turvapuhelinjärjestelmä, jolla avun saa paikalle ympäri vuorokauden.

Talossa käy säännöllisesti fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!

Palvelutalo Saga Villa Kari Kalustettu Asunto

Tule kokeilemaan asumista palvelutalossa

Virkistävä viikko Saga Villa Karissa

Kaipaatko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisässä palvelutalossamme – nauti valmiista aamiaisesta ja lounaasta sekä osallistu iltapäiväkahveille talon muiden asukkaiden kanssa. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa – paketin viikkohintaan 699 €. Tutustu ja varaa oma viikkosi jo tänään!

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa