Etusivu > Palvelutalot > Helsinki > Palvelutalo Saga Villa Kari, Helsinki

Palvelutalo Helsinki

Saga Villa Kari

Viehättävä ja kotoisa Saga Villa Kari -palvelutalo sijaitsee keskeisellä paikalla Meilahdessa. Täällä pieni on kaunista!

Mäntytie 8 00270 Helsinki

Talon yhteystiedot

Rakennus Palvelutalo Saga Villa Kari

TUTUSTU ASUKKAASEEMME

Irre löysi kodin ja yhteisön palvelutalosta

”Tämä on tavattoman kaunis talo ja hyvällä paikalla. Tämä on pieni talo, joka on mielestäni etu, sillä ilmapiiri on tiivis niin henkilökunnan kuin muiden asukkaiden välillä. Turvaa tuo, etten ole täällä yksin. Olen myös löytänyt talosta ystävän, jonka kanssa voin puhua mistä vain. ”

Vapaat kodit

Vapaita asuntoja ei löytynyt.

Kaikki kotimme ovat nyt varattuina. Asuntotilanne kuitenkin elää, ja voit kertoa kiinnostuksestasi jättämällä asuntohakemuksen. Hakemus ei sido sinua mihinkään.

Saga Villa Kari, Helsinki: esimerkki kustannuksista 29,5 neliön yksiölle
Palvelupaketti: 1 050 €/kk
Asumiskulu: 1 089,30 €/kk (sisältää vuokran, veden ja sähkön)
Kuukausikustannukset: 2 139,30 €/kk

Tutustu Saga Villa Kariin Täytä sähköinen hakemus

Ajankohtaista Saga Villa Karissa

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Villa Kari sijaitsee viihtyisässä Helsingin Meilahdessa. Kotoisassa Saga Villa Karissa asut turvallisesti kevyiden palveluiden tukemana.  Pienessä Saga Villa Karissa korostuu yhteisöllisyys: ”kaveria ei unohdeta”! Saga Villa Kari on kauniisti hoidettu talo senioreille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, turvallisuutta ja eloa hyvässä seurassa.

Saga Villa Karissa on 24 senioriasuntoa, kooltaan 30 – 52 m². Vuokrattavat asunnot ovat valoisia, avaria, kauniita ja ne voi sisustaa mieleisikseen. Omat asunnot takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, viihtyisät yhteistilat taas seuraa ja yhteisöllisyyttä. Yhteistilojen sisustuksen ja kalusteratkaisujen lähtökohta on viihtyisän ympäristön luominen. Tilat on suunniteltu esteettömiksi ja turvallisiksi liikkua. Asuntojen asumiskuluun sisältyy vesi- ja sähkömaksu sekä yhteisten tilojen käyttö. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 45 euron kuukausihintaan.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Kylpylähenkinen sauna ja uima-allasosasto luovat leppoisat puitteet rentoutumiseen. Talossa järjestetään mukavaa harrastustoimintaa asukkaiden toiveiden mukaisesti. Lounaalle ja iltapäiväkahveille kokoonnutaan yhteen. Talon maukas lounas valmistetaan läheisen palvelutalo Saga Munkkiniemen kokkien toimesta. Lounas koostuu salaateista, lämpimästä ruuasta, jälkiruuasta, leipävalikoimasta ja ruokajuomista. Viikkosiivous tarjoaa arjen luksusta.

Kaikissa asunnoissa on turvapuhelin.  Hoitaja on paikalla arkisin klo 7.30-15.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhäpäivinä klo 8-14. Hoitaja huolehtii asukkaiden voinnintarkastuksen päivittäisten askareiden ohessa. Turvallisuudesta ilta- ja yöaikaan huolehtii turvapuhelinjärjestelmä, jolla avun saa paikalle ympäri vuorokauden.

Talossa käy säännöllisesti fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa