Etusivu > Palvelutalot > Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Palvelutalo Seinäjoki

Saga Lakeudenlinna

Korkeatasoinen Saga Lakeudenlinna -palvelutalo tarjoaa täyden palvelun senioriasumista Seinäjoen ydinkeskustassa.

Kutojankatu 6 60100 Seinäjoki

Talon yhteystiedot

Tule asukkaaksi Saga-palvelutaloon

Tartu tarjoukseemme

Muuta nyt peruspalvelumaksulla

Sinulla on nyt hieno mahdollisuus muuttaa Saga Lakeudenlinnaan erityiseen tarjoushintaan. Tämä on oiva vaihtoehto sinulle, joka kaipaat oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi ja turvallista asuinympäristöä, mutta hoitopalvelut eivät ole ajankohtaisia.

Vapaat kodit

Kampanja

Muuta nyt peruspalvelumaksulla!
44.5 m²
2H+KPH+PRV
• 5 kerros
Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 620,00 €
328,50 €
1 948,50 €
44.5 m²
2H+KPH+PRV
• 4 kerros
Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 520,00 €
735,00 €
2 255,00 €
Kalustettu. Tule kokeilemaan tilapäisenä asukkaana!
26 m²
1H+KPH+PRV
• 5 kerros
Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

965,00 €
735,00 €
1 700,00 €
32 m²
1H+KPH+PRV
• 5 kerros
Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 183,00 €
735,00 €
1 918,00 €

Ajankohtaista Saga Lakeudenlinnassa

Aamulenkillä

Ihanan lämmin aamu innosti joukon asukkaita kävelylenkille jokirantaan. Luonto puhkesi täyteen vehreyteen parissa päivässä. Lintujen laulu ja tuomen tuoksu toi...

Lue lisää

Senioriasunnot

Vuonna 2018 Seinäjoen ydinkeskustaan valmistunut palvelutalo Saga Lakeudenlinna tarjoaa senioreille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa. Koti täyden palvelun Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän aktiivisessa ympäristössä oman ikäisessä seurassa.

Saga Lakeudenlinnassa on 84 vuokrattavaa kotia senioreille. Talossa toimii lisäksi 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ja muistisairaille. Saga Lakeudenlinnan vuokrattavat senioriasunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi. Korkeatasoisissa senioriasunnoissa on turvapuhelin, nykyaikainen keittiö sekä esteetön kylpyhuone. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät kahvila, ravintola, kirjasto, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Lakeudenlinnassa kuukausikulut koostuvat asumiskuluista ja palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy vesi, sähkö ja Internet-yhteys. Palvelupakettiin kuuluu muun muassa päivittäinen lounas, kuukausittainen siivous, turvapuhelin ja -ranneke. Talossa on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka on saatavilla ympäri vuorokauden.

Saga Lakeudenlinnassa järjestetään asukkaille aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia talon vapaa-ajanohjaajan vetämänä. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin. Lisäksi talossa toimii fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Saga Lakeudenlinna on yksityinen palvelutalo, jonka asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Saga Lakeudenlinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille. Oman ravintolamme kiitetty lounaspöytä on katettu päivittäin klo 11-14. Herkullinen aamiainen tarjoillaan klo 8-10. Lounasbuffetin hinta on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö sekä sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 15,50 €/hlö. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, keitto, lämmin pääruoka, leivät levitteineen, ruokajuomat ja jälkiruoka. Tutustu lisää Saga Lakeudenlinnan ravintolan palveluihin täältä.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan Saga Lakeudenlinnaan!


Ympärivuorokautista palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Lakeudenlinnan viihtyisä Linnantaika-ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille.  Esteettömän Linnantaian 31 kotia sijaitsevat palvelutalon toisessa kerroksessa. Saga Lakeudenlinnan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodissa ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on läsnä asukkaiden välittömässä läheisyydessä vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaiden palveluun kuuluvat hoivan lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Yksityisessä ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä. Kysyy lisää Linnantaiasta talon johtajalta Mia Jokiselta.

Saga-palvelutaloissa on seuraa ja mukavaa tekemistä

Tule kokeilemaan asumista palvelutalossa

Virkistävä viikko Saga Lakeudenlinnassa

Kaipaatko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisässä palvelutalossamme – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista ja pistäydy välillä rentouttavassa jalkahoidossa sekä vetreyttävässä fysioterapiassa. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa – paketin viikkohintaan 630 €. Tutustu ja varaa oma viikkosi jo tänään!

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa