Etusivu > Palvelutalot > Palvelutalo Saga Tammilinna, Vantaa

Palvelutalo Vantaa

Saga Tammilinna

Moderni Saga Tammilinna on täyden palvelun palvelutalo Tikkurilan keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Neilikkatie 11a 01300 Vantaa

Talon yhteystiedot

Vapaat kodit

45 m²
2H+KT+KPH+PRV
• 5 kerros
Palvelutalo Saga Tammilinna, Vantaa

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 351,00 €
918,00 €
2 269,00 €
Vapautuu 1.8.2024
44.5 m²
2H+KT+KPH+PRV
• 8 kerros
Palvelutalo Saga Tammilinna, Vantaa

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 551,00 €
918,00 €
2 469,00 €

Saga Tammilinna, Vantaa: esimerkki kustannuksista 36 neliön yksiölle
Kevytturva-palvelupaketti: 918 €/kk
Asumiskulu: 929,70 €/kk (sisältää vuokran, veden, sähkön ja Internet-yhteyden)
Kuukausikustannukset: 1 847,70 €/kk

Tutustu Saga Tammilinnaan Täytä sähköinen hakemus

Ajankohtaista Saga Tammilinnassa

BINGO!

Tammilinnan asukkaat ovat ahkeria bingon pelaajia, ja se onkin yksi pidetyimmistä aktiviteeteistä. Kun ohjaaja vetää bingoa, juhlasalin pöydät ovat täynnä,...

Lue lisää

Kesäkukkia ja käsihoitoja

Tammilinnan asukkaat ovat istuttaneet ohjaajan kanssa hieman kesäkukkia terassille ja ulkopihan oven eteen. Ohjaajalla oli apunaan reippaat tytöt; Marjatta, Mirja...

Lue lisää

Senioriasunnot

Tikkurilan keskustaan 2019 valmistunut täyden palvelun Saga Tammilinna tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Keskeisen sijaintinsa ansiosta palvelutalosta on hyvät kulkuyhteydet useaan suuntaan.

Saga Tammilinnassa on yhteensä 129 vuokrattavaa senioriasuntoa, yksiöitä ja kaksioita kooltaan 36-56 m2 kahdeksassa kerroksessa. Palvelutalon hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu yksityisten Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa mieleiseksesi. Kaikissa asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone sekä turvapuhelin. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Palvelutalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden käytössä olevat viihtyisät yhteistilat: ravintola, kahvila, kuntosali, kirjasto ja sauna- ja allasosasto sekä juhlakabinetti. Parturi-kampaamo, jalkahoitaja ja fysioterapeutti palvelevat talon asukkaiden lisäksi ulkopuolisia asiakkaita ensimmäisessä kerroksessa.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Tammilinnassa kuukausikulut koostuvat asumiskulusta ja Kevytturva-palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy vesi, sähkö ja langaton internet-yhteys. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 100 euron kuukausihintaan. Palvelupakettiin kuuluu muun muassa päivittäinen lounas, siivous neljän viikon välein sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Laajasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä.

Saga Tammilinnassa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta ympäri vuorokauden. Arjen tueksi on tarjolla kotihoitoa, lisäsiivousta ja pyykkihuoltoa. Palvelutalossa toimii myös Sagan oma fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja, jalkahoitaja sekä parturi-kampaaja.

Saga Tammilinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Olemme Vantaan ja Helsingin kaupungin palvelusetelituottaja, joten meillä käy asukkaalle myönnetyt palvelusetelit.


Palvelut vierailijoille

Saga Tammilinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Buffétlounaan voit nauttia klo 11-14. Lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Tammilinnan ravintolan palveluihin täältä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu asukkaaseemme

Valokeilassa Pirjo Sundberg

”Sagassa asun mukavien ihmisten keskellä ja juttuseuraa riittää. Koskaan ei tarvitse olla yksin. Kahviossa saatamme istua parinkymmenenkin hengen ringissä turisemassa. Silti on oma tupa ja oma lupa – saa tulla ja mennä vapaasti.”

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa