Etusivu > Palvelutalot > Helsinki > Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Palvelutalo Helsinki

Saga Käpylinna

Viihtyisä täyden palvelun Saga Käpylinna -palvelutalo sijaitsee rauhallisella Veräjämäen alueella luonnon ympäröimänä.

Myrskyläntie 18 00650 Helsinki

Talon yhteystiedot

Vapaat kodit

41.5 m²
2H+KK+KPH+TERASSI
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 819,00 €
918,00 €
2 737,00 €
Vapautuu 1.6.2024
43.5 m²
2H+KK+KPH
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 575,00 €
918,00 €
2 493,00 €
48 m²
1H+ALK+KK+KPH
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 400,00 €
918,00 €
2 318,00 €
51 m²
2H+KK+KPH
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

2 132,00 €
918,00 €
3 050,00 €
41.5 m²
2H+KK+KPH
• 3 kerros
Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

1 654,00 €
918,00 €
2 572,00 €

Ajankohtaista Saga Käpylinnassa

Eläinmuistoja

Saga Käpylinnan takapihalla reilu kuukausi sitten vierailleet eläimet, kaksi lammasta ja kukko, herättävät yhä keskustelua ja ihastelua. Asukkaamme Liisa halusi...

Lue lisää

Koululauluja

Kaikille tutut koulun kevätlaulut raikuivat eilen Saga Käpylinnan ravintolasalissa Kukanpäivän kunniaksi. Mukava yhteislaulutuokio palautti mieleen sen riemun, joka kumpusi orastavasta...

Lue lisää

Irlannin maisemat

Viikko sitten Kino Sagan yleisö istui ääneti Klaus Härön Äideistä parhain -elokuvan viimeiselle minuutille asti, minkä jälkeen virisi vilkas keskustelu...

Lue lisää

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille. Saga Käpylinna sijaitsee rauhallisella alueella Helsingin Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palvelutalo Saga Käpylinnan senioriasunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 25-77 m². Hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone ja turvapuhelin. Kauniisti sisustettuina yleistiloina ovat asukkaiden käytössä kahvila, ravintola, kirjasto, kerhohuone, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla. Kesäisin vehreällä pihalla vietetään yhdessä aikaa.

Saga Käpylinnan asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Jokaisella asukkaalla on lisäksi yksilöllinen palvelupaketti.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Käpylinnan henkilökunta koostuu terveydenhoitoalan ammattilaisista ja talossa päivystää hoitaja ympäri vuorokauden. Saga Käpylinnassa toimii parturi-kampaaja, fysioterapeutti, jalkahoitaja ja huoltomies. Talon oma vapaa-ajanohjaaja järjestää asukkaille monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa.

Saga Käpylinnan palvelutalossa Kevytturva-palvelupaketti muodostaa uusien asukkaiden palveluiden rungon. Lisäpalveluita on saatavilla kattavasta valikoimastamme. Hoidollisia palveluita kotiin ovat esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen. Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus hakea kotihoidon palveluseteliä Helsingin kaupungilta. Palveluseteliasiakkaiden kotihoitopalvelut tuotetaan palvelusetelillä.

Saga Käpylinnassa vesi- ja sähkömaksu on 66,70 euroa henkilöltä kuukaudessa. Maksuun sisältyy langaton internet-yhteys. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 45,00 euron kuukausihintaan.

Saga Käpylinna -palvelutalon asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Saga Käpylinnan fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaamo tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille asiakkaille. Saga Käpylinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Oman ravintolamme valmistama herkullinen lounasbuffét on katettu klo 11-14. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Käpylinnan ravintolan palveluihin täältä. Lämpimästi tervetuloa!


Ympärivuorokautista palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Käpylinnan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille ikäihmisille. Esteetön 24 kodin ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Saga Käpylinnan ryhmäkodissa ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on läsnä vuorokauden ympäri asukkaiden välittömässä läheisyydessä. Ryhmäkodin asukkaiden palveluun kuuluvat hoivan lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Yksityisessä ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä.

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!

Saga-palvelutalon asukkaat kahvilla

Tule kokeilemaan asumista palvelutalossa

Virkistävä viikko Saga Käpylinnassa

Kaipaatko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisässä palvelutalossamme – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista ja pistäydy välillä rentouttavassa jalkahoidossa sekä vetreyttävässä fysioterapiassa. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa – paketin viikkohintaan 948 €. Tutustu ja varaa oma viikkosi jo tänään!

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa