Etusivu > Palvelutalot > Helsinki > Palvelutalo Saga Helapuisto, Helsinki

Palvelutalo Helsinki

Saga Helapuisto

Täyden palvelun Saga Helapuisto on suosittu palvelutalo Helsingin Ala-Malmilla mainioiden kulkuyhteyksien varrella.

Helatehtaankatu 1 00700 Helsinki

Talon yhteystiedot

Kerro kiinnostuksestasi

Jätä asuntohakemus

Vaikka Saga Helapuisto on jatkuvasti täynnä, kannattaa kiinnostuksestasi muuttaa meille kertoa asettautumalla jonoon ja jättämällä asuntohakemus. Asunnon vapauduttua tarjoamme sitä ensisijaisesti hakemuksensa jättäneille. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua, mutta nopeuttaa kodin löytymistä meiltä. Asukasvalinnassa noudatamme ARA-ehtoja. Tule kuulemaan lisää – järjestämme joka keskiviikko kello 13.00 taloesittelyn. Tervetuloa!

Vapaat kodit

Vapautumassa 1.7.2024
44.5 m²
2h+kk+kph+rprv
• 2 kerros
Palvelutalo Saga Helapuisto, Helsinki

Asumiskulu / kk

Palvelupaketti / kk

Kk-kulu yhteensä / kk

963,20 €
918,00 €
1 881,20 €

Ajankohtaista Saga Helapuistossa

Senioriasunnot

Täyden palvelun Saga Helapuisto sijaitsee Helsingin Ala-Malmilla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Vuonna 2012 valmistuneessa Saga Helapuistossa on 92 huoneistoa aktiivisille senioreille. Talossa palvelee lisäksi 12-paikkainen ryhmäkoti, Saga Helakoti erityistä huolenpitoa tarvitsevia ikäihmisiä.

Saga Helapuistossa asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa mieleiseksesi. Hyvin varustellut, 33,5-64 m² -kokoiset senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kaikissa asunnoissa on ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone ja turvapuhelin.

Palvelutalon asukkaiden vesimaksu on 26 euroa kuukaudessa ja sähkö veloitetaan kulutuksen perusteella. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 75 euron kuukausihintaan.

Saga Helapuiston asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) ohjeita.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Helapuistossa kotisi on palveluiden keskellä. Asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra sekä yhteiset tilat, joita ovat talon oma ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali ja saunaosasto. Kaikilla asukkailla on lisäksi palvelupaketti. Uusien asukkaiden palveluiden pohjana suosituin on Kevytturva-palvelupaketti, joka pitää sisällään muun muassa päivittäisen lounaan ja kuukausittaisen siivouksen. Lisäpalveluita on saatavilla kattavasta palveluvalikoimastamme.

Palvelutalossamme on ympärivuorokautinen hoitajapäivystys, oma ammattitaitoinen sairaanhoitohenkilökunta, ateria- ja siivouspalveluita. Voit tilata haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan ja hyödyntää hoito- sekä siivouspalveluista kotitalousvähennyksen. Meillä työskentelee toimintakykyäsi tukeva fysioterapeutti, jalkahoitaja ja vapaa-ajanohjaaja.

Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus hakea kotihoidon palveluseteliä Helsingin kaupungilta. Hoidollisia palveluita ovat esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen. Palveluseteliasiakkaiden kotihoitopalvelut tuotetaan palvelusetelillä.


Palvelut vierailijoille

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga Helapuiston palveluista. Talomme kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – voit nauttia herkullista lounasta, piipahtaa pullakahveille kahvilaan tai tulla runsaalle aamupalalle. Oman ravintolamme herkullinen lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounasbuffet katetaan joka päivä klo 11.30-14.30. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Helapuiston ravintolan palveluihin täältä.


Ympärivuorokautista palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Helakodin viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. Esteetön 12 asunnon ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Saga Helakodissa ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on läsnä vuorokauden ympäri asukkaiden välittömässä läheisyydessä. Ryhmäkodin asukkaiden palveluun kuuluvat hoivan lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Sagan ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä.

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!

Tutustu asukkaaseemme

Selostajalegenda Seppo Kannaksen pitkän iän salaisuus

Selostajalegenda Seppo Kannas, 90, viettää eläkepäiviään palvelutalo Saga Helapuistossa. Pitkän iän salaisuudekseen Seppo laskee liikunnan, terveet elämäntavat ja kohtuuden: ”Olen aina urheillut paljon. Myös ammatinvalinnallani opettajana on ollut vaikutusta, sillä työ pakotti liikkumaan. Se on luonut minulle hyvän perustan, joka on tuonut terveyttä mukanaan. Silti kohtuus kaikessa kannattaa!”

Lähde tutkimusmatkalle taloon

Elämää Saga-palvelutaloissa