Etusivu > Ravintolat > Ravintola Saga Helapuisto

Ravintola Saga Helapuisto

Saga Helapuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Helatehtaankatu 1, 00700 Helsinki

Aamiaisbuffet

Aamiaista tarjoillaan Saga Helapuistossa päivittäin klo 8-10. Aamiaisen hinta on 11,80 .

Lounasbuffet

Saga Helapuiston lounas on katettu joka päivä 11.30-14.30. Lounasbuffet sisältää aina lämpimän pääruoan, keiton, salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö (poislukien pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö.

Nauti herkullisesta kympin keskiviikkolounaasta

Tarjoamme sinulle maittavan lounasbuffettimme 10 euron tarjoushintaan joka keskiviikko!

Maksutavat

Saga-palvelutaloissa maksuvälineenä käy korttimaksu, lounassetelit sekä lounaspassi. Kymmenen kerran lounaspassi maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä – joka 11. lounas ilmaiseksi. Lounaspassi on henkilökohtainen ja sitä voi hyödyntää ma-la pois lukien sunnuntait ja juhlapyhät. Lounaspassin hinta Saga Helapuistossa on 136 €.

Emme valitettavasti ota vastaan käteistä.

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous.

Saga Helapuiston kabinettivaraus

Kun on juhlan aika, autamme mielellämme – Saga Helapuiston kabinetissa on mahdollisuus viettää juhlatilaisuuksia. Juhlatilaan mahtuu noin 30 henkeä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii tarvittavat tarjoilut. Meillä on myös A-oikeudet!

”Vietimme hääjuhlaa kabinetissa. Tarjoilut olivat erinomaisia ja palvelu ensiluokkaista. Kaikki sujui hienosti ja vieraat viihtyivät mainiosti. Kiitoksia järjestelyistä juhlien suhteen!”

– Ulkopuolinen asiakas
Järjestämme isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan - asukkaan syntymapaivat

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää!

Mia Kasslin
Saga Helapuiston ravintolapäällikkö
puh. 050 5025 508
mia.kasslin@sagacare.fi

Kuvagalleria