Etusivu > Ravintolat > Ravintola Saga Kaskenpuisto

Ravintola Saga Kaskenpuisto

Saga Kaskenpuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Vähäheikkiläntie 2, 20700 Turku

Aamiaisbuffet

Aamiaista tarjoillaan Saga Kaskenpuistossa päivittäin klo 8-10. Aamiaisen hinta on 11,80 €.

Lounasbuffet

Saga Kaskenpuiston lounas on katettu joka päivä 11.30-14.00. Lounasbuffet sisältää aina lämpimän pääruoan, keiton, salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö (poislukien pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö.

Tervetuloa äitienpäivälounaalle 12.5.

Saga Kaskenpuiston ravintola tarjoilee 12.5.2024 herkullisen äitienpäivälounaan 27 euron hintaan.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja iloisesta tunnelmasta äitienpäivänä. Katso menu ja lisätiedot linkin takaa.

Maksutavat

Saga-palvelutaloissa maksuvälineenä käy korttimaksu, lounassetelit sekä lounaspassi. Kymmenen kerran lounaspassi maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä – joka 11. lounas ilmaiseksi. Lounaspassi on henkilökohtainen ja sitä voi hyödyntää ma-la pois lukien sunnuntait ja juhlapyhät. Lounaspassin hinta Saga Kaskenpuistossa on 136 €.

Emme valitettavasti ota vastaan käteistä.

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous.

Järjestämme isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan - asukkaan syntymapaivat

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää!

Maarit Rainto
Ravintolatoimen tiimivastaava
puh. 050 4076 959
maarit.rainto@sagacare.fi

Kuvagalleria