Etusivu > Ravintolat > Ravintola Saga Salpalinna

Ravintola Saga Salpalinna

Saga Salpalinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Kyösti Kallion katu 3, 15110 Lahti

Kahvila Ravintola Palvelutalo Saga Salpalinna

Aamiaisbuffet

Aamiaista tarjoillaan Saga Salpalinnassa päivittäin klo 8-10. Aamiaisen hinta on 11,80 €.

Lounasbuffet

Saga Salpalinnan lounas on katettu joka päivä 11.00-14.00. Lounasbuffet sisältää aina lämpimän pääruoan, keiton, salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö (poislukien pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö.

Nauti herkullisesta kympin keskiviikkolounaasta

Tarjoamme sinulle maittavan lounasbuffettimme 10 euron tarjoushintaan joka keskiviikko!

Maksutavat

Saga-palvelutaloissa maksuvälineenä käy korttimaksu, lounassetelit sekä lounaspassi. Kymmenen kerran lounaspassi maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä – joka 11. lounas ilmaiseksi. Lounaspassi on henkilökohtainen ja sitä voi hyödyntää ma-la pois lukien sunnuntait ja juhlapyhät. Lounaspassin hinta Saga Salpalinnassa on 132 €. Arkilounaspassin hinta on 100 € – kysy lisää vastaanotosta.

Emme valitettavasti ota vastaan käteistä.

Ravintolamme tarjoaa

Keittiömme valmistaa joka perjantai tuoretta leipää ja pullaa, joita voi ottaa kätevästi mukaan take away -kassissa. Suosittelemme kokeilemaan myös keittiömme erikoisuutta Salpalimppua. Talon oma ruisleipä leivotaan lähialueilla tuotettuun ruisjauhoon ja leivonnassa käytetään Saga Salpalinnan omaa juurta.

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous.

Järjestämme isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan - asukkaan syntymapaivat

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää!

Pia Vinkka
ravintolapäällikkö
puh. 050 592 1903
pia.vinkka@sagacare.fi

Kuvagalleria