Onko Saga-palvelutalossa autopaikkoja?

Saga-palvelutalojen pihapiiristä löytyy autopaikkoja asukkaille ja vierailijoille. Autopaikkojen määrä on rajallinen ja vaihtelee palvelutaloittain.

Lue lisää

Olen tulossa asumaan tilapäisesti Saga-palvelutaloon, mitä otan mukaan?

Tilapäisasunnot ovat valmiiksi kalustettuja, joten et tarvitse mukaasi kuin omat henkilökohtaiset tavarat, kuten hygieniatarvikkeet ja vaatteet.

Lue lisää

Millaista elämä on Saga-palvelutalossa?

Saga-palvelutaloissa valitset elää omassa kodissasi korkeatasoisten palveluiden keskellä. Sagassa yhdistyvät hoiva, turvallinen asuminen ja aktiivinen arki.

Lue lisää

Voiko muistisairas asua Saga-palvelutalossa?

Saga-palvelutaloissa asuu myös asukkaita, joilla on heikentynyt muisti. Asumismuodon sopivuus arvioidaan yhdessä asukkaan, omaisten ja talon johtajan kanssa.

Lue lisää

Kuinka kauan Saga-palvelutalossa voi asua?

Palvelutalossa asuminen sopii monissa tapauksissa myös silloin, jos kunto on heikentynyt ja hoivan tarve on kasvanut.

Lue lisää

Saavatko asukkaat tupakoida Saga-palvelutalossa?

Saga-palvelutaloissa on kiellettyä tupakoida sisätiloissa. Osassa taloissa on yhteinen tupakointipaikka. Saat tarvittaessa lisätietoja talon johtajalta.

Lue lisää

Saavatko lemmikit asua Saga-palvelutalossa?

Meillä asuu Saga-palvelutaloissa monia karvaisia ystäviä asukkaiden kanssa. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita asumaan kaikkiin Saga-palvelutaloihin!

Lue lisää

Voiko pariskunta asua yhdessä samassa asunnossa?

Saga-palvelutalossa pariskunta voi asua yhdessä samassa asunnossa. Kaikissa palvelutaloissamme asuu myös pariskuntia.

Lue lisää

Voiko Saga-palvelutalossa asua tilapäisesti esim. putkiremontin ajan?

Saga-palvelutalossa voi asua myös tilapäisesti. Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai kokeile huoletonta asumista palvelutalossa muuten vain!

Lue lisää

Miten koteihimme pääsee asumaan?

Saga-palvelutaloon pääsee asumaan täyttämällä asuntohakemuksen. Voit toimittaa asuntohakemuksen meille joko postitse tai sähköisesti.

Lue lisää

Millaisia senioriasunnot ovat?

Senioriasunto -käsitettä käytetään kirjavasti eri yhteyksissä. Maininnasta senioriasunto ei aina pysty päättelemään minkälainen asumisvaihtoehto on kyseessä. Listasimme yleisimmät erilaiset vaihtoehdot.

Lue lisää

Mikä ero on senioritalolla, palvelutalolla ja hoivakodilla?

Senioreille on tarjolla erilaisia asumismuotoja iän ja kunnon mukaisesti. Listasimme yleisimmät erilaiset asumisvaihtoehdot.

Lue lisää