Etusivu > Meistä > Usein kysytyt kysymykset > Asuminen > Kuinka kauan Saga-palvelutalossa voi asua?

Kuinka kauan Saga-palvelutalossa voi asua?

Saga-palvelutalot tarjoavat kodin sinulle loppuelämaksi

Saga-palvelutalot tarjoavat kodin loppuelämäksi.

Palvelutalossa asuminen sopii monissa tapauksissa myös silloin, jos kunto on heikentynyt ja hoivan tarve on kasvanut, mutta asukas pärjää vielä osittain itsenäisesti. Palvelupakettia voi halutessaan täydentää entisestään lisäpalveluilla, kuten esimerkiksi aterian kotiin tuonnilla tai useammilla kotiavustamiskäynneillä. Palvelupaketteja pystytään muuttamaan nopeasti ja joustavasti joko määräajaksi tai pysyvästi asukkaan toiveiden mukaisesti.

Jos vointi huononee, mitä sitten?

Mikäli palveluntarve kasvaa hyvin suureksi, voi Saga-palvelutalon ryhmäkoti olla parempi vaihtoehto asukkaan hyvinvointia ajatellen. Ryhmäkodit ovat tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat hoitajien välitöntä läheisyyttä ympäri vuorokauden.

Helsingin Saga Helapuistossa ja Saga Käpylinnassa sekä Rauman Saga Kanalinrannassa ja Seinäjoen Saga Lakeudenlinnassa Saga-palvelutalon yhteydessä toimivat Sagan ryhmäkodit. Ryhmäkodit ovat tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville kuten esimerkiksi muistisairaille ikäihmisille. Ryhmäkodeissa ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaisen apuna vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaille kuuluu ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat sekä vapaa-ajan viriketoimintaa.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä