Etusivu > Meistä > Usein kysytyt kysymykset > Asuminen > Olen tulossa asumaan tilapäisesti Saga-palvelutaloon, mitä otan mukaan?

Olen tulossa asumaan tilapäisesti Saga-palvelutaloon, mitä otan mukaan?

Saga-palvelutalot tarjoavat tilapäistä asumista esimerkiksi putkiremontin tai leikkauksen ajaksi

Mitä otan mukaan tilapäisasuntoon?

Kun tulet lyhytaikaisesti asumaan Saga-palvelutaloon, on hyvä muistaa ottaa mukaan omat henkilökohtaiset tavarat, kuten hygieniatarvikkeet ja vaatteet.

Tilapäisasumiseen sisältyy päivittäinen lounas Sagan ravintolassa, minkä lisäksi ravintolassa on päivittäin tarjolla aamiaisbuffet, jonka voit ostaa tilapäisasumisesi ajalle lisäpalveluna. Palvelutaloissamme on ostettavissa myös päivittäistavaroita sekä esimerkiksi tuoreita leivonnaisia ja kahvia. Mikäli haluat itse keittää kahvia, voit tuoda tilapäisasuntoon omat kahvit ja suodatinpussit. Tilapäisasunnossa on jääkaappi, joten voit halutessasi tuoda myös syötävää ja juotavaa.

Mitä tilapäisasunnoissa on valmiina?

Kaikki tilapäisasunnot ovat valmiiksi kalustettuja. Tilapäisasunnoissa on normaali keittiövarustus, johon sisältyvät jääkaappi, uuni ja liesi. Keittiössä on perustarvikkeet, kuten astiat ja kahvinkeitin. Kaikissa asunnoissa on valmiiksi liinavaatteet ja pyyhkeet sekä esimerkiksi televisio. Tilapäisasunnot ovat erilaisia palvelutaloittain, voit varmistaa tarkemmat tiedot talon johtajalta.

Tilapäisasumisen hinnan ja hintaan sisältyvät palvelut voit tarkistaa palvelutalon tilapäisasumisen esitteestä, jonka löydät kunkin palvelutalon sivuilta.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä