Etusivu > Ajankohtaista > Aamukahvilla Saga Villa Karin herraseurassa

6.10.2022

Aamukahvilla Saga Villa Karin herraseurassa

Olemme aamiaisella Mäntytie 8:n viihtyisässä seurustelutilassa. Tässä Saga Villa Karin pyöreässä pöydässä nautitaan aamiaista yhdessä joka päivä kello 9. 

Kahvejaan siemailevat Aleksei, Juha ja Usko. Joukkoon liittyy Pentti. Tovin päästä pöytä on täynnä, kun tuolinsa ottavat Antti ja viimeisimpänä Pekka, joka on seurueen tuorein tulokas. Pyöreän pöydän charmantisti harmaantuneet herrat aloittavat soljuvan tarinoinnin pöytiin tarjoiltujen voileipiensä lomassa. 

Aleksei on asunut talossa pian 10 vuotta. Hänen vieressään istuva Juha pari vuotta. He ovat tavanneet jo aiemmin työelämässä. 
– ”Bagdadissa,” kertoo Juha. ”Olin siellä rakennusurakan suunnittelutehtävissä ja Aleksei ulkoministeriön palveluksessa.” 

Antti on tehnyt työuransa kansainvälistyneen suomalaisyrityksen viestintä- ja pr-tehtävissä. Hän on hankkinut omalta alaltaan kansainvälisen patentinkin. Pöytäkaverit veistelevät Antin olevan talon oto-meteorologi. Antti ponnahtaa pöydästä toteamaan ulkolämpötilan mittarista: ”Vuoden aikaan nähden viileää, vain 11,5 astetta.

Juha lappaa vikkelään aamiaistaan, jotta ehtii uimaan Kamppiin. Auto jo odottaa. 

Villa Karissa on upea omakin spa-osasto, jota Usko kertoo käyttävänsä poikansa kanssa aina torstaisin. Poikien oma saunahetki. 

Pentti vastaa kuulumiskyselyyni laululla: ”Elämä se on kuin silkkiä vaan, sylillisen tahtoisin kerrallaan, huomisen huolta minulla ei!”

Vastikään taloon muuttanut Pekka ojentaa uunituoreen elämänkertansa. Paavo Nurmen asianajajanakin työskennellyt Pekka tunnetaan myös painonnostopiireissä. 

Millaista elämä on Saga Villa Karissa?

”Ruoka on hyvää. Elämää rytmittää mukavasti aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi. Miljöö on rauhallinen, vaikka olemme Taka-Töölön ytimessä.” 

”Pieni on kaunista, talo on kotoisa. Villa Karissa on mahtava ja huumorintajuinen porukka. Ei ole suukopua, ei eripuraa. On löytynyt kavereita.”

”Saamme hellää huolenhoitoa hoitajaltamme päivisin. Hyvä hengetär on hoitanut tehtävänsä asianmukaisesti”, herrat kehuvat hymyilevää Kirsi-hoitajaa. ”Sairaalakin on lähellä”, herrat veistelevät hyväntuulisesti.

”On tässä talossa rouviakin, vaikka eivät vielä aamiaiselle ehtineetkään,” herrat huikkaavat.  

Meillä olisi talossa pari kaunista kotia vapaana – muuta joutuin aamiaiskaveriksemme!

Tarjoamme Saga Villa Kariin muuttaville uusille asukkaille kuukauden aamiaiset kaupan päälle vuoden loppuun saakka.

Järjestämme joka keskiviikko klo 13.00 kaikille avoimen taloesittelyn, johon ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Asiakaspalvelustamme maksuttomasta numerosta 0800 06116 voit varata oman yksityisesittelyn. Tervetuloa tutustumaan kotoisaan Saga Villa Kariin

 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä