Etusivu > Ajankohtaista > Harrastus- ja kulttuuritoiminta pitää arjen aktiivisena

29.10.2020

Harrastus- ja kulttuuritoiminta pitää arjen aktiivisena

Saga-palvelutaloissa on säännöllisesti tarjolla mukavaa tekemistä ja virikettä arkeen harrastus- ja kulttuuritoiminnan parissa. Vireä ympäristö ja oman ikäinen seura parantavat elämänlaatua ja luovat asuinympäristön, jossa viihtyy.

61% ikäihmisistä kertoo syyksi palvelutaloon muuttamiselle yksinäisyyden tai sen, että kaipaa ikätovereidensa seuraa.* Saga-palvelutalojen monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa omanikäisessä seurassa. Kaikissa palvelutaloissamme toimii oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa.

Saga-palvelutalojen harrastus- ja kulttuuritoiminta pitää arjen virikkeellisenä
Saga Kaskenniityssä nautittiin juhannuksena paraatista.

Talon asukkaiden omat kiinnostuksen kohteet ja mielenkiinnot ohjaavat tarjontaa. Saga-palvelutaloissa kokoontuu säännöllisesti erilaisia kerhoja ja ryhmiä, jotka harrastavat kaikkea aina kirjallisuudesta, taiteesta, musiikista ja erilaisista retkistä kuntoiluun ja ulkoiluun. Myös erilaiset konsertit, luennot ja tanssit tuovat taloihin mukavaa elämää, johon kaikkien on helppo osallistua.

Saga Munkkiniemen taidekerho kokoontuu viikoittain
Saga Munkkiniemen taidekerho kokoontuu viikoittain

Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy asukkaiden palvelupakettiin. Tutustu viikoittain vaihtuviin harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmiin talojen omilta sivuilta!

*Lähde: Taloustutkimus Oy. Palveluasumisen tunnettuus loka-marraskuu 2019. 8.10.2019. Toimeksiantaja: Saga Care Finland Oy. n=251. Tiedonkeruu toteutettiin valtakunnallisesti puhelinhaastatteluina.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä