Etusivu > Ajankohtaista > Iloa ja vaivattomampaa arkea fysioterapiasta

29.9.2022

Iloa ja vaivattomampaa arkea fysioterapiasta

Fysioterapeuttien palvelut kuuluvat tärkeänä osana Saga-palvelutalojen palveluvalikoimaan. Taloissa järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien ohjaamaa toimintaa, kuten jumppia. Rauman Saga Kanalinrannassa fysioterapeutti Annica Laine ohjaa tuolijumppia ja kuntosaliryhmiä päivittäin. Lisäksi Annicalle voi varata oman ajan. Harjoitteita tehdään talon kuntosalilla, asukkaan kotona, talon valoisilla käytävillä taikka sään salliessa ulkosalla.

Yksi Annican vakioasiakkaista on talon asukas Ville. Aktiivinen mies on tehnyt fysioterapiaharjoitteita kahdesti viikossa jo useamman vuoden ajan. Harjoitteisiin kuuluu lihasvoimaharjoittelua kuntosalilla ja erilaisia tasapainoharjoituksia. Viikko-ohjelmaan kuuluu kävelyharjoituksia, seisomaannousuja ja porraskävelyä. Ahkeran harjoittelun vastapainona Ville nauttii hieronnasta, joka onkin hänen ehdoton suosikkinsa!

Viikkoharjoitteiden lisäksi Ville tekee itsekseen kävelylenkkejä 1-2 kertaa päivässä ja voimistelee kotona omilla käsipainoilla. Annican kanssa voimistelu on kuitenkin Villen mielestä mukavampaa, koska samalla voi käydä läpi viikon kuulumiset. Villen mukaan parasta fysioterapiassa onkin sosiaalisuus. Ville kertoo, että säännöllinen kuntoilu on auttanut häntä pysymään korkeasta iästään huolimatta hyvässä kunnossa – hän pystyy kävelemään kepin avulla pitkiäkin matkoja ja suoriutuu arjen askareista hyvin pitkälti itsenäisesti. Säännöllisestä harjoittelusta Ville on saanut apua muun muassa polvivaivaan ja selän lihasjäykkyyksiin. Myös tasapainoharjoittelu on tärkeää kaatumisten välttämiseksi.

Haluaisitko sinä varata ajan fysioterapiaan tai hierontaan?

Kaikkien Saga-palvelutalojen fysioterapeuteille myös ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita.

Löydät kunkin talon fysioterapiaesitteen talon ”Palvelupaketit ja hinnastot” -otsikon alta. Maksuvälineenä voit käyttää myös Sagan lahjakorttia.

Varaa aika Annicalle Saga Kanalinrantaan vastaanotosta, puh. 050 574 7241, arkisin klo 10.30-17.30.

Lue lisää fysioterapeutin vinkkejä kotitreeniin!

Saga-palvelutaloja on yhteensä 11 ympäri Suomen. Tutustu haluamaasi palvelutaloon täältä ja tilaa esitteet tai varaa esittelyaika paikan päälle.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä