Etusivu > Ajankohtaista > Iloa läheiselle Sagan lahjakortilla

5.5.2022

Iloa läheiselle Sagan lahjakortilla

Saga-palvelutalojen palveluita voi ostaa myös lahjakortilla. Kortti voi koskea tiettyä palvelua tai sille voi määritellä haluamansa summan, jonka lahjansaaja käyttää toiveidensa mukaisesti. Ilahduta läheistäsi rentouttavalla hieronnalla, kahvilamme herkuilla tai kevätsiivouksella!

Lahjakortti asukkaallemme

Talon asukkaille kuuluu asunnon perussiivous talokohtaisesti vähintään kerran kuukaudessa, joten voit ilahduttaa läheistäsi lisäpalveluihin kuuluvalla ikkunoiden pesulla tai suursiivouksella. Saga-palvelutalon asukkailla on mahdollisuus osallistua säännöllisesti Sagan fysioterapeutin ryhmäharjoitteluun kuten esimerkiksi allas- tai tuolijumppaan. Lahjakortilla voit kuitenkin antaa läheisellesi mahdollisuuden testata fysioterapeutin tarjoamaa yksilöllistä fysioterapiaa kuten esimerkiksi kuntosaliharjoittelua tai rentouttavaa hierontaa.

Esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista

• Kotiavustaminen esim. suihku- tai sauna-apu tai kävelyseura
• Yksilöllinen fysioterapia esim. kuntosali tai hieronta
• Ikkunoiden pesu
• Yhden kuukauden aamiaispaketti
• Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset  

Lahjakortti talon ulkopuolisille

Saga-palvelutalon lahjakortin voi ostaa myös henkilölle, joka ei asu Saga-palvelutalossa. Voit muistaa läheistäsi vaikkapa merkkipäivän kunniaksi lahjakortilla fysioterapiaan, hierontaan tai jalkahoitoon.

Hanki oma lahjakorttisi Saga-palvelutalon vastaanotosta tai kysy lisätietoja suoraan taloilta. Palvelutalojemme yhteystiedot löydät täältä

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä