Etusivu > Ajankohtaista > Kaikki seniorit ovat tervetulleita Saga-palvelutaloon

25.5.2022

Kaikki seniorit ovat tervetulleita Saga-palvelutaloon

Saga-palvelutaloissa ympäri Suomen eletään hyvin aktiivista ja vireää elämää. Asukkaamme asuvat omissa yksityisissä vuokra-asunnoissa, joihin he tilaavat tarvitsemansa palvelut. Moni muuttaa taloon seuran tai harrastuksien vuoksi.

Asukkaiden keski-ikä

Saga-palvelutaloissa asuu eri ikäistä väkeä ja kaikki seniorit ovat lämpimästi tervetulleita asukkaiksemme. Sagassa ei ole ikärajaa tai kuntokriteereitä asukkaaksi pääsyyn. Oma halu hakeutua palvelutaloon riittää. Asukkaiden keski-ikä vaihtelee hieman taloittain. Suurin osa asukkaistamme on 80–89-vuotiaita. Toki palvelutaloissamme asuu myös nuorempia, noin 70-vuotiaita asukkaita. Vanhimmat asukkaat ovat ennättäneet jo kunnioitettuun 100 ikävuoteen.

Taloissamme asuu keskimäärin enemmän naisia kuin miehiä. Nykyisin koteihimme muuttaa paljon myös pariskuntia. Sagasta löytää juttuseuraa päivittäin. Talojen ravintola-kahvilat ja harrastustoiminta vetävät väkeä pullakahveille, lounaalle, jumppiin ja muihin aktiviteetteihin.

Saga-palvelutaloon muutetaan yleensä kevyin palveluin hyväkuntoisena

Saga-palvelutaloon muutetaan usein hyväkuntoisena. Muuttosyynä voi olla yksinäisyys tai halu harrastuksien ja aktiivisemman elämän pariin. Todella moni asukas muuttaa taloon turvallisuuden vuoksi. Palvelutaloissamme saa apua aina tarvittaessa, mutta itsenäinen asuminen säilyy. Kevytturva -palvelupaketti on asukkaidemme yleisin valinta. Kevytturva onkin loistava vaihtoehto silloin, kun säännölliset hoitopalvelut eivät vielä ole ajankohtaisia, mutta kaipaa arkeensa kevennystä.

Mitä syksyllä 2020 valmistuneen Lahden Saga Salpalinnan asukkaat ovat mieltä talossa asumisesta? Katso video.

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä