Etusivu > Ajankohtaista > Krista Pärmäkoski ja Saga-palvelutalot yhteistyöhön

25.2.2022

Krista Pärmäkoski ja Saga-palvelutalot yhteistyöhön

Saga-palvelutalot ja maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski ovat solmineet yhteistyösopimuksen. "Haluan omalta osaltani olla tuomassa iloa kotien arkeen", sanoo Pärmäkoski.

Sote-alalle tarvitaan seuraavan 15 vuoden aikana jopa 200 000 uutta työntekijää. Yhteistyön kautta huippuhiihtäjä haluaa viestiä hoitotyön merkityksellisyydestä ja siitä, kuinka monenlaisia mahdollisuuksia ala tarjoaa nuorille.

Yhteistyössä Saga-palvelutalojen kanssa Krista haluaa olla myös varmistamassa Suomen ikääntyneille laadukkaat palvelut jatkossakin. Sagan arvoissa mainitut rehtiys ja kohtaamisen ilo ovat Kristankin sydäntä lähellä.

Hiihto on myös ikääntyvien ihmisten keskuudessa melkoisen seurattu TV-laji, ja heitä ei missään nimessä saisi unohtaa. Iloa arkeen tarvitaan, kertoo Pärmäkoski. ”Taloissa tehdään erittäin merkityksellistä työtä ja on tärkeää, että sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät. On kunnia toimia lähettiläänä innostamassa uusia työntekijöitä tärkeän työn pariin”.

Vuoden 2022 ajan Kristaa voi seurata Sagan mainonnassa, erilaisina sisältöinä digikanavissa sekä sosiaalisen median nostoina. Lisäksi Kristan voi tavata Sagan kodeissa, kun hän käy tapaamassa asukkaita ja henkilöstöä.

Kuva: Krista Pärmäkoski
Kuvaaja: Jesse Väänänen

https://kristaparmakoski.fi/ 
 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä