Etusivu > Kuulumiset > Ensimmäinen työmaakierros Saga Lakeudenlinnassa tammikuussa 2018

27.12.2017

Ensimmäinen työmaakierros Saga Lakeudenlinnassa tammikuussa 2018

Työmaakierroksella Teidän ja läheisenne on mahdollisuus päästä katsomaan Saga Lakeudenlinnan upeaa valmiiksi kalustettua malliasuntoa. Malliasunto on 44,5 neliön parvekkeellinen kaksio ja sijaitsee Saga Lakeudenlinnan ylimmässä eli 5. kerroksessa.

Lisätietoja työmaakierroksista

Saga Lakeudenlinnan ensimmäinen työmaakierros järjestetään torstaina 11.1.2018 osoitteessa Kutojankatu 6, 60100 Seinäjoki. Työmaakierrokset tehdään noin 10 hengen ryhmissä ja kierroksen arvioitu kestoaika on noin 30 minuuttia. Saga Lakeudenlinna on edelleen rakennustyömaa, joten liikkuminen tapahtuu ohjatusti ja työmaalla tulee olla erittäin varovainen. Työmaakierroksilla on käytössä hissi sekä esteetön kulku ja pääsy malliasuntoon.

Muistattehan ilmoittautua Saga Lakeudenlinnan työmaakierrokselle

Työmaakierroksille on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan puhelimitse maksuttomaan numeroon 08000 6116 (ark. klo 917). Ryhmä sekä lähtöaika ja -paikka sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli Teillä tai läheisellänne on apuvälineitä käytössä, kerrottehan siitä meille, niin huomioimme sen ilmoittautumisen yhteydessä ja ryhmien jakamisessa. 

Jaa kuuluminen somessa