Etusivu > Ajankohtaista > Monipuoliset palvelut auttavat seniorin arjessa

9.9.2021

Monipuoliset palvelut auttavat seniorin arjessa

Saga-palvelutaloissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoito- ja hyvinvointipalveluita, joista vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme. Tutustu alta lisää palveluihimme.

Vakituista ja lyhytaikaista asumista

Saga-palvelutaloon voi muuttaa joko vakituisesti tai tilapäisesti. Tarjolla on erikokoisia yksiöitä ja kaksioita osassa taloissa jopa kolmioita. Asunnot ovat esteettömiä ja ne on suunniteltu senioreiden tarpeisiin. Vakituisen asumisen asunnot vastaavat varustelultaan perinteistä vuokrakotia ja ne voi sisustaa mieleisekseen. Lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitetut asunnot ovat valmiiksi sisustettuja ja kalustettuja. Tarjoamme tilapäistä asumista esimerkiksi putkiremonttien tai leikkauksesta toipumisen ajaksi.

Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeisiin

Hoitopalvelut

Saga-palvelutaloissa asuessa apu on lähellä. Autamme asukasta hänen tarpeidensa mukaan esimerkiksi syömisessä, peseytymisessä ja pukeutumisessa. Lähdemme mielellämme asukkaan mukaan ulkoilemaan tai kauppa-avuksi. Kaikkien Saga-palvelutalon asukkaiden asunnoissa on valmiiksi asennettu turvapuhelin, jonka avulla apu saadaan nopeasti ja vaivattomasti. Jokainen Saga-palvelutalossa asuva valitsee asumisensa rinnalle omiin tarpeisiinsa soveltuvan palvelupaketin. Lue lisää palvelupaketeista täältä. Asukkaaksemme voi hakeutua oli palveluntarve sitten kevyempi tai suurempi.

Hoitohenkilökuntamme koostuu lähi- ja sairaanhoitajista sekä hoiva-avustajista. Lääkäri pitää vastaanottoa taloissa sovittuina ajankohtina.

Hyvinvointipalvelut

Tarjoamme asukkaille erilaisia hyvinvointipalveluita kuten esimerkiksi jalkahoitajan, fysioterapeutin tai kampaajan palveluja. Jalkahoitajamme tarjoavat yksilöllistä jalkahoitoa kunkin asiakkaan tarpeisiin. Fysioterapiaa voidaan järjestää joko asukkaan kotona, vastaanottotiloissa tai vaikka talon terapia-altaalla. Parturikampaajat toimivat Saga-palvelutalojen tiloissa alihankkijoina ja vastaavat tuottamistaan palveluista itse.

Saga-palvelutaloissa on parturi-kampaajien palveluita
Kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta.

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutaloissa järjestetään aktiivisesti harrastus- ja kulttuuritoimintaa asukkaille. Talot tarjoavat vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja. Toimintaa ohjaa asukkaiden omat toiveet, joita vapaa-ajanohjaaja ottaa mielellään vastaan. Suosittuja yhteisiä aktiviteetteja ovat kestosuosikki bingo sekä erilaiset retket, konsertit ja jumpat. Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee viikoittain vaihtuvat ohjelmat

Siivous- ja pesulapalvelut sekä huoltomiehen palvelut

Palvelutalojen tiloista pitävät huolen talon huoltomies sekä siivoustiimi. Siistijät vastaavat palvelutalon yhteisten tilojen siivoamisesta sekä tekevät palvelupaketeissa olevat siivoukset asukkaan kotona säännöllisin väliajoin. Huoltomies huolehtii kiinteistöstä ja auttaa asukkaita mielellään laitteiden asennuksessa ja esimerkiksi taulujen kiinnityksessä.

Saga-palvelutaloissa toimii oma siivoustiimi
Asukkaiden kotien siistiminen hoituu ammattitaitoisella otteella

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Saga-palvelutaloissa maukas ruoka valmistuu paikan päällä. Ravintoloissamme on tarjolla päivittäin runsas ja maistuva aamiais- sekä lounasbuffet. Lisäksi taloistamme löytyvät vastaanottojen yhteydestä kahvila ja Saga Market, joista voi ostaa kotiin viemisiksi herkkuja ja päivittäistavaroita. Tarjoamme myös kauppakassipalvelua, jolloin kauppaostokset tuodaan asukkaan toivomana ajankohtana suoraan hänen kotiovelleen.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä