Etusivu > Ajankohtaista > Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

8.12.2023

Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

Onko lahja pukinkonttiin vielä hankkimatta? Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla. Lahjakortit ovat ostettavissa Saga-palvelutalojen vastaanotoista.

Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla!

Sagan lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Sagan palvelun kuten esimerkiksi jalkahoidon tai hieronnan. Voit määritellä lahjakortille myös toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga-palvelutalossa.

Lahjakortin saaja asuu Saga-palvelutalossa

Lahjakortilla voit ilahduttaa läheistäsi esimerkiksi lisäpalveluihin kuuluvalla ikkunoiden pesulla tai suursiivouksella. Saga-palvelutalon asukkaat voivat osallistua Sagan fysioterapeutin ryhmäharjoitteluun kuten esimerkiksi allas- tai tuolijumppaan. Lahjakortilla voit kuitenkin antaa läheisellesi mahdollisuuden testata Sagan fysioterapeuttien yksilöllistä fysioterapiaa kuten kuntosaliharjoittelua tai rentouttavaa hierontaa.

Esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista

• Kotiavustaminen esim. kävelyseura, yhdessäolo tai hoidollista avustamista kuten suihku- tai sauna-apu
• Yksilöllinen fysioterapia ja hierontapalvelut
• Siivouspalvelut
• Kuukauden aamiaispaketti
• Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset

Tiesithän, että voit ilahduttaa talossamme asuvaa läheistäsi myös jouluisella kukkalähetyksellä tai suklaisen makealla yllätyksellä. Ihanat joulutuotteet ovat myynnissä talon vastaanotoissa!

Lahjakortin saaja ei asu Saga-palvelutalossa

Saga-palvelutalon lahjakortin voi ostaa myös henkilölle, joka ei asu Saga-palvelutalossa. Voit ilahduttaa läheistäsi vaikkapa merkkipäivän kunniaksi lahjakortilla fysioterapiaan, hierontaan tai jalkahoitoon.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä