Etusivu > Ajankohtaista > Niina nauttii vaihtelevasta työstään Saga Munkkiniemessä aktiivisten senioreiden parissa

14.3.2022

Niina nauttii vaihtelevasta työstään Saga Munkkiniemessä aktiivisten senioreiden parissa

Saga Munkkiniemessä työskentelee lähihoitaja Niina. Hän tuli taloon joulukuussa 2021 ja on tykästynyt työhönsä Saga Munkkiniemessä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Vapaa-ajalla Niina tekee taiteita, piirtää ja maalaa. Tule Niinalle kesätyökaveriksi!

Kuinka päädyit hoitoalalle?
Olen alanvaihtaja ja valmistuin lähihoitajaksi viime kesänä. Aiemmin työskentelin lasten ja nuoren parissa. Kouluttauduin vanhuspuolelle, sillä ikäihmisten hyvinvointi kiinnostaa minua, ja tällä alalla töitä riittää tulevaisuudessakin.
 
Mikä on palkitsevinta työssäsi?
Iloiset ja tyytyväiset asiakkaat palkitsevat. Ilahduttaa itseäkin, kun asukkaille saa hyvän mielen. Myös työkavereilta tullut kiitos piristää. Olen saanut lämpimän vastaanoton työyhteisössä. 
 
Mitä kaikkea työpäivääsi sisältyy?
Työni on monipuolista. Päiviini sisältyy asukkaiden avustamista arjen toiminnoissa, lääkehoitoa, ajanviettoa asukkaiden kanssa ja viriketuokioiden pitämistä. Kotihoitoa, mutta saman katon alla. Pidän siitä, että ettei tarvitse huolehtia, ehtiikö kodista toiseen ajallaan ruuhkan keskellä. Tässä työssä on tietty rauha ja levollisuus, voi keskittyä asukkaisiin.
 
Mitä arvelet, mikä tekee Saga Munkkiniemestä kivan kesätyöpaikan?
Talohan on upea – tilat ovat kauniit ja vehreät talon sisällä kasvavine puutarhoineen. Sijainti on hyvä. Työkaverit ovat mukavia. Meillä on ihania asukkaita. Vireät ja aktiiviset seniorit ovat upeita persoonia. Heidän kanssaan on mukavaa vaihtaa ajatuksia. Heiltä saa hyviä elämänohjeitakin. 
 
Millaiseen tiimiin tulet Saga Munkkiniemessä – mikä teitä työntekijöitä yhdistää?
Kaikkia työntekijöitä yhdistää kyky tulla toimeen kaikkien kanssa, tietynlainen sosiaalisuus ja auttamisen halu. Kaikki ovat joustavia ja pystyvät mukautumaan erilaisiin tilanteisiin. Meillä on aivan huipputiimi! 
 
Kerro jokin hauska fakta itsestäsi:
Olen kädentaitaja. Minut voi löytää vaikka korjaamasta autoa. 

Saga-palvelutalojen kesätyöhaku on nyt auki – hae itse tai vinkkaa tutulle. Tervetuloa mukaan innostavaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä! Saga Munkkiniemeen on haussa kesätyökavereiksi hoiva-avustajia ja hoitajia. Tutustu kaikkiin Saga-palvelutalojen avoimiin kesätyöpaikkoihimme tästä.
 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä