Etusivu > Ajankohtaista > Oletko sinä meidän uusi myynnin ja markkinoinnin huipputyöntekijä? Hae meille töihin!

20.11.2018

Oletko sinä meidän uusi myynnin ja markkinoinnin huipputyöntekijä? Hae meille töihin!

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Tule nopeasti kasvavaan yritykseemme myymään ja markkinoimaan korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Omasta kodista muuttaminen on iso päätös, joten tehdään siitä yhdessä helpompaa.

Haemme myynnin ja markkinoinnin assistenttia Saga Caren myynnin ja markkinoinnin tiimiin. Tehtävä sopii hyvin jo valmistuneelle tai juuri valmistumassa olevalle myyntihenkiselle huipputyöntekijälle. Haemme kokopäiväistä työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa helmikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Myynnin ja markkinoinnin assistentin työtehtäviin kuuluvat myynnin ja markkinoinnin tehtävät, kuten:
• Asiakaspalvelu, neuvonta ja kontaktointi
• Avustaminen asiakastapaamisissa koko Suomessa
• Myyntitilaisuuksien järjestäminen
• Markkinointimateriaalin, kuten esitteiden ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus
• Mainosmateriaalin ja ilmoitusten tilaaminen
• CRM- järjestelmän käyttö, kuten asiakastietojen kirjaaminen ja markkinointilistojen teko
• Postitukset
• Videot, kuvaukset ja niissä avustaminen
• Sosiaalisen median ja kotisivujen sisältöjen päivittäminen
• Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät

Työtehtävät tarkentuvat työkokemuksen, kiinnostuksen sekä työnantajan tarpeiden mukaan.

Toivomme, että suuntautumisesi opinnoissa olisi myynnin ja/tai markkinoinnin parissa. Haemme sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka ei pelkää haasteita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tärkein edellytys on kiinnostus ikäihmisten palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualaan ja innokas suhtautuminen uusiin asioihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen, innostavan tiimin sekä loistavan mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen. Iso etu on myös uralla etenemisen mahdollisuudet koko konsernin sisällä.

Tervetuloa iloiseen ja kasvavaan joukkoomme!

Lue lisää ja hae tehtävään tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Laura Isohanni
myynti- ja markkinointipäällikkö
laura.isohanni@sagacare.fi
puh. 050 413 4223

Saga Care Finland Oy on yksi Suomen suurimmista ikääntyneiden palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualan yrityksistä. Tarjoamme seniorien hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita korkeatasoisissa Saga-palvelutaloissa. Täyden palvelun Saga-palvelutaloja on yhdeksän: Turussa, Raumalla, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Uudet Saga-palvelutalot ovat rakenteilla Vantaan Tikkurilaan, Lahteen sekä Mikkeliin. Saga Care kuuluu Esperi Care –konserniin, joka työllistää yhteensä noin 6000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Saga Caren tärkein voimavara on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä