Etusivu > Ajankohtaista > Organisaatiomuutoksia Saga-palvelutaloissa

5.4.2022

Organisaatiomuutoksia Saga-palvelutaloissa

Maria Siren vastaa myynnistä ja asiakaskokemuksesta

Maria Sirén on nimitetty johtajaksi vastaamaan Saga-palvelutalojen myynnistä ja asiakaskokemuksesta. Maria on toiminut aikaisemmin Turun palvelutalojen johtajana sekä viimeisen vuoden kehittänyt myös myynnin toimintoja.  Maria jatkaa Saga-palvelutalojen johtoryhmässä ja raportoi liiketoimintajohtaja Jussi Lehtoselle. 

 

 

Sanna Saarinen Saga Kaskenpuiston johtaja

Sanna Saarinen on nimitetty Saga Kaskenpuiston johtajaksi. Sanna on toiminut pitkään tiimivastaavana samassa yksikössä. Uudessa tehtävässään Sanna raportoi liiketoimintajohtaja Jussi Lehtoselle.

 

Miia Eronen on uusi Saga Kaskenniityn johtaja

Miia Eronen on nimitetty Saga Kaskenniityn johtajaksi. Miia on toiminut pitkään tiimivastaavana samassa yksikössä. Uudessa tehtävässään Miia raportoi liiketoimintajohtaja Jussi Lehtoselle. 

 

 

 

Laura Lappalainen myyntipäällikkö

Laura Lappalainen on nimitetty myyntipäälliköksi. Aikaisemmin Laura on työskennellyt markkinointitiimissä asiakasvastaavana. Uudessa tehtävässään Laura raportoi Maria Sirénille.

Kaikki ylläolevat nimitykset ovat voimassa 1.4.2022 alkaen. 

Päivi Harmaakorpi Saga Munkkiniemen johtaja

Saga Munkkiniemen uutena johtajana aloittaa 19.4.2022 Päivi Harmaakorpi. Päivi on aikaisemmin toiminut mm. Validian toimitusjohtajana sekä liikkeenjohdon tehtävissä Fazer-konsernin ravintola- ja sopimusruokailupalveluissa.  Päivi raportoi tehtävässään liiketoimintajohtaja Jussi Lehtoselle. 

Onnittelut kaikille nimityksistä – onnea ja menestystä uuteen tehtävään!

 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä