Etusivu > Ajankohtaista > Saga Kaskenpuiston asukkaat muistelivat vuotta 2021

30.12.2021

Saga Kaskenpuiston asukkaat muistelivat vuotta 2021

Vuosi 2021 on pian ohi. Saga Kaskenpuistossa asuvat Marjo Hyle-Aalto ja Erna Vermola muistelivat kulunutta vuotta ja kertoivat toiveistaan tulevalle vuodelle.

”Talo on tehnyt parhaansa normaalin arjen mahdollistamiseksi”

Marjon ja Ernan mukaan vuosi 2021 on näkynyt talossa rauhallisempana vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi. Naiset korostavat kuitenkin, että talo on tehnyt parhaansa, jotta Saga Kaskenpuistossa on päästy elämään suhteellisen normaalia elämää.

”Olen nyt asunut vuoden verran talossa ja tuntenut kotiutuneeni hyvin. Henkilökunta on tehnyt täällä parhaansa, jotta elämämme talossa olisi mahdollisimman normaalia. Tunnustuksen ja kiitoksen antaminen tässä kohdassa on tärkeää. Usein me ihmiset tuomme ilmi vain ne negatiiviset asiat”, Erna kiittelee.

Kesän aktiviteetit toivat iloa

Vaikka poikkeukselliset ajat ovat vaikuttaneet asukkaiden elämään, löytyy silti mukaviakin muistoja kuluneelta vuodelta. Erna nautti eritoten ensimmäisistä yhteisistä retkistä ja kertoikin Ruissalon Villa Bella Vistan hurmanneen toden teolla.

”Olimme pitkän tovin ilman eläviä esiintyjiä ja oli hienoa kun kesällä pääsimme näkemään ensimmäiset live-esitykset. Kokoonnuimme yhteen talon kauniille pihamaalle ja nautimme musiikista. Näitä hetkiä olin niin kaivannut”, Marjo muistelee.

Parempaa tulevaa vuotta toivoen

Vuodelta 2022 toivotaan parempaa sekä perinteisempää arkea. Uuden vuoden toiveita kysyttäessä naiset vastaavat yhdestä suusta terveyden olevan toivelistalla ensimmäisenä.

”Toivon tulevalta vuodelta aurinkoa ja päivänpaistetta. Toivon myös, että Saga Kaskenpuiston hyvä henki säilyy. Arvostan sitä täällä Sagassa, kun kaikki tervehtivät ja katsovat silmiin. Huomioidaan toinen toisemme”, Erna lisää hymyillen.

Saga-palvelutalot toivottavat kaikille onnellista uutta vuotta 2022!

 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä