Etusivu > Ajankohtaista > Saga-palvelutaloihin pääsee tutustumaan turvallisesti

12.4.2021

Saga-palvelutaloihin pääsee tutustumaan turvallisesti

Saga-palvelutaloissa järjestetään yksityisiä esittelykierroksia päivittäin poikkeustilanteesta huolimatta. Taloihimme on mahdollista tulla tutustumaan omassa seurueessa ja esittelyajat varataan ennakkoon. Tutustumisen ajan huolehdimme turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksista sekä suojaudumme suu-nenäsuojilla.

Mitä tutustumiskierros pitää sisällään?

Esittelykierroksella kaikki palvelutaloasumisesta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan talomme tiloihin ja vapaana oleviin asuntoihin yhdessä esittelijämme kanssa. Tutustumisen ajan autamme mielellämme palveluasumista koskevissa kysymyksissä. Kierroksen päätteeksi asiakas saa halutessaan mukaan kattavan esitekassin, jossa on lisätietoja talosta, palveluista, hinnoista ja vapaana olevista asunnoista. Suosittelemme aina tutustumista paikan päällä. Tällöin pääsee aidosti näkemään talojemme elämää ja aistimaan tunnelmaa. 

Miten voin varata oman esittelyajan?

Oman esittelyajan voi varata etukäteen soittamalla talon johtajalle tai lähettämällä sähköpostia. Henkilökuntamme yhteystiedot ovat nähtävillä verkkosivuillamme täällä

Kuinka poikkeusolojen rajoitukset huomioidaan?

Kaikki esittelyt järjestetään yksityisin esittelyin. Vierailulle voi saapua samasta seurueesta 1-3 henkilöä kerrallaan, henkilömäärärajoitukset vaihtelevat hieman Saga-palvelutaloittain. Esittelykierrokselle on mahdollista saapua vain täysin terveenä. Koko tutustumisen ajan huolehdimme turvaväleistä, käsihygieniasta sekä suojaudumme suu-nenäsuojaimilla. 

Voiko Saga-palvelutaloon tutustua muilla tavoin?

Kyllä voi. Saga-palvelutalojen verkkosivuilla on nähtävissä taloittain kattavat lisätiedot palvelutalosta hintatietoineen. Suurimmasta osasta palvelutaloistamme on myös tehty virtuaalinen esittely talon omille sivuille. Käy tutustumassa talokohtaisiin sivuihimme täältä.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä