Etusivu > Ajankohtaista > Saga-palvelutalojen ravintoloiden asiakastyytyväisyys huipussaan: yli 95% mielestä ruoka on hyvää!

24.2.2020

Saga-palvelutalojen ravintoloiden asiakastyytyväisyys huipussaan: yli 95% mielestä ruoka on hyvää!

Kokemuksia lounasasiakkailta

Saga-palvelutaloissa mitataan ravintolan asiakastyytyväisyyttä päivittäin Happy or not -hymiölaitteen avulla. Asukkaat ja vierailijat vastaavat kysymykseen ”Oliko ruoka hyvää?” painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Saga-palvelutalojen ravintolat ovat pärjänneet asiakastyytyväisyystutkimuksissa kiitettävästi. Esimerkiksi tammikuussa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa saimme Vantaan Saga Tammilinnassa yhteensä 1 412 vastausta, joista hulppeat 98% oli positiivisia! Asukkaamme ja ulkopuoliset lounastajat ovat siis erittäin tyytyväisiä ravintolamme ruokaan. Kiitämme palautteesta ja toivotamme niin uudet kuin aiemmin ravintolassamme vierailleet asiakkaat tervetulleeksi herkulliselle lounaalle Saga-palvelutalojen ravintoloihin!

Saga Lakeudenlinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 99,2% mielestä ruoka on hyvää!

Ravintoloiden lounasbuffet

Saga-palvelutalojen ravintoloiden herkullinen lounas noutopöydästä sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän ruoan sekä jälkiruoan. Lounasbuffet on tarjolla joka päivä. Katso oman alueesi ravintolan aukioloajat ja lounaan hinnastot täältä

Saga Lakeudenlinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 99,2% mielestä ruoka on hyvää!

Mistä lounasmenu löytyy

Ravintolassamme on viikottain vaihtuva menu. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Uusimman menun löytää aina verkkosivuiltamme kohdasta ”Ravintolamme tarjoaa”. Menun voi myös noutaa Saga-palvelutalolta paikan päältä.

Piipahda pullakahville kahvilaamme

Saga-palvelutalojen vastaanottojen yhteydessä toimii kunkin talon oma kahvila, johon voi istahtaa nauttimaan pullakahvit tai ostaa mukaan muun muassa erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia. Joka perjantai taloissamme järjestetään perjantaitori klo 13 alkaen. Myynnissä on erilaisia oman keittiön valmistamia kauden herkkuja, suolaista ja makeaa. 

Vinkki!

Tiesittehän, että voitte tulla yhdessä läheisen tai ystävän kanssa lounastamaan ravintolaamme. Yhdessä ruokailu on mukava tapa tutustua myös palvelutaloon ja siellä asuviin asukkaisiin. Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ravintoloihimme!

*Tammikuun asiakastyytyväisyyskyselyyn saatiin yhteensä 7 450 vastausta. 96% Saga-palvelutalojen ravintoloissa vierailleista vastasi olleensa tyytyväinen ravintolan ruokaan.
 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä