Etusivu > Ajankohtaista > Saga-palvelutalon peruskivi muurataan Seinäjoella

24.11.2016

Saga-palvelutalon peruskivi muurataan Seinäjoella

Etera rakennuttaa Seinäjoen keskustaan korkeatasoisen Saga-palvelutalon. Uusi Seinäjoen Saga-palvelutalo on hyvä esimerkki nykyaikaisesta palveluasumisesta, jossa asukas valitsee itselleen sopivan palvelupaketin. Sagan asumiskonsepti on edelläkävijä alalla. Saga-palvelutalo tarjoaa ikääntyneille huipputason vuokra-asumista ja ensiluokkaisia palveluita tyylikkäässä ympäristössä. Seinäjoen keskusta-alueelle valmistuvan Saga-palvelutalon rakentaminen edistyy suunnitellusti ja 24. marraskuuta muurataan palvelutalon peruskivi. Viisikerroksiseen palvelutaloon rakennetaan 84 korkeatasoista asuntoa ja ympärivuorokautiseen asumiseen 31-paikkainen ryhmäkoti. Rakennus on muuttovalmis keväällä 2018 ja urakan arvo on noin 16,5 miljoonaa euroa.

”Iloitsemme kovasti, että pääsemme tuomaan Saga-konseptin Seinäjoen alueen ikäihmisten ulottuville. Saga tarjoaa uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, seuraa sekä oman kodin kaikilla mukavuuksilla”, kuvaa toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni Esperi Care -konsernista

”Etera on ollut jo yli kymmenen vuotta sijoittajana rakennuttamassa hoivatiloja ja senioritaloja eri puolille Suomea. Tämä on ensimmäinen Saga-kohteemme. Näemme tämän tyyppisen palvelutalon hyvänä kehityksenä palvelutalorakentamisessa – se mahdollistaa ikääntyvän väestön asumisen kodinomaisissa olosuhteissa mahdollisimman pitkään”, sanoo Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta.

Saga-palvelutalo on tällä hetkellä yksi suurimmista rakennusprojekteista Seinäjoen pohjoisessa kaupunginosassa. Hankkeella on merkittävä työllistävä vaikutus alueelle ja työmaan miesvahvuus tulee huipussaan olemaan 40 henkilöä.

”Peab on vahva aluekehittäjä. Näemme selkeästi, että kaupungin rakentamisen painopistealue on siirtymässä keskustan kortteleihin. Keskustan alueen kortteleissa on rakenteilla useita hankkeita ja pohjoiseen keskustaan on tulossa lisää kerrostaloja lähivuosina. Myös rakenteilla oleva Itikanmäen uusi asuinalue lisää koko pohjoisen alueen vetovoimaisuutta, kertoo yksikönjohtaja Miikka Voipio Peabilta.

Lisätietoja antavat

Timo Sotavalta, kiinteistöjohtaja, Etera, puh 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi 
Marja Aarnio-Isohanni, toimitusjohtaja, Esperi, puh 010 4088 114, marja.aarnio-isohanni@esperi.fi 
Miikka Voipio, yksikönjohtaja, Peab, puh 040 7132 062, miikka.voipio@peab.fi

Tiedustelut asunnoista

Asiakkuuspäällikkö Laura Isohanni p. 08000 6116, myynti.saga@sagacare.fi  
Lisätietoa
Tutustu Seinäjoen Sagan esitteeseen tästä.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. www.etera.fi kertoo enemmän.

Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi   

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkeä, joista Suomessa noin 750 henkilöä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4.8 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä