Etusivu > Ajankohtaista > Saga-palvelutalot purkavat koronarajoituksia maltillisesti

26.6.2020

Saga-palvelutalot purkavat koronarajoituksia maltillisesti

Kaikissa Saga-palvelutaloissa koronarajoituksia on lähdetty purkamaan rauhalliseen tahtiin. Koko Suomen koronatilannetta seurataan aktiivisesti ja alueellinen tilanne otetaan huomioon rajoituksia purkaessa.

Koronarajoituksia puretaan ympäri Suomen ja myös Saga-palvelutalot avaavat toimintojaan maltillisesti. Seuraamme aktiivisesti STM:n ja THL:n suosituksia sekä otamme nämä huomioon ohjeissamme.

Omaisten vierailut

Suosittelemme edelleen oman läheisen tapaamista ulkona, treffi-ikkunalla tai treffikontissa. Myös etätapaamiset esimerkiksi videopuhelun avulla on turvallinen yhteydenpitotapa. Omainen voi halutessaan myös avustaa läheistään liikkumisessa, mikäli hän on varustautunut suu-nenäsuojaimella.

Suojautuminen

Kaikissa Saga-palvelutaloissa on ollut käytössä suu-nenäsuojaimet 9.4. alkaen. Rajoituksien purun myötä olemme myös lieventäneet maskien käyttöön liittyvää ohjeistusta. Jatkossa maskeja käytetään lähihoitotilanteissa, kuten virallinen ohjeistus suosittaa. Huolellinen hygienia sekä tehostettu siivous jatkuvat ennallaan.

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pienin askelin ja turvallisuus edellä, alamme palautua normaaliin arkeen palvelutaloissamme. Pienryhmätoimintaa on aloiteltu sekä uima-allas ja kuntosali ovat asukkaiden käytössä rajoitetusti. Myös talojen vastaanotot palvelevat asukkaita rajoitetuin aukioloajoin. Toivomme, että koronatilanne koko maassa pysyy laskusuunnassa ja pääsemme taas pian täysillä viettämään aktiivista arkea palvelutaloissamme.

Ajankohtaisia koronauutisia pääsette lukemaan koronasivustoltamme.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä