Etusivu > Ajankohtaista > Sagan seniorimessut ihastuttavat

25.4.2022

Sagan seniorimessut ihastuttavat

Saga-palvelutaloissa järjestetään mukavaa ohjelmaa, retkiä ja tapahtumia asukkaiden toiveita kuunnellen. Useassa Saga-palvelutalossa järjestetään vuosittain myös seniorimessut. Messuilla pääsee aistimaan talojen tunnelmaa, tutustumaan Sagan palvelutarjontaan, erilaisiin myyntipöytiin sekä näytteilleasettajiin.

Mukavaa ohjelmaa ja arvontoja

Vuosien varrella messuilla on nautittu asiantuntijoiden hyvinvointiluennoista. Sagan messupöydillä kävijät ovat päässeet mittauttamaan verensokerin tai nauttimaan fysioterapeutin pikahieronnoista. Saga-palvelutalojen yhteydessä olevista kahviloista voi myös ostaa maukkaita herkkuja kotiin viemisiksi. Mukavan messupäivän kruunaa arvonnat, joihin kävijät pääsevät osallistumaan.

Seniorimessuilla pääsee tutustumaan Saga-palvelutalon asuntoihin

Jokaisessa Saga-palvelutalossa on mahdollista päästä messuilun lomassa myös esittelykierrokselle. Talon henkilökunta esittelee taloa mielellään ja näyttää vapaana olevia senioriasuntoja. Kierroksen päätteeksi voi napata mukaan kattavan esitekassin, johon voi kerätä muutkin messuostokset.

Keväällä 2022 messuillaan taas!

Saga-palvelutalojen seniorimessuille ovat lämpimästi tervetulleita talon asukkaiden lisäksi myös ulkopuoliset asiakkaat. Keväällä messuja järjestetään alla olevissa Saga-palvelutaloissa. Lämpimästi tervetuloa.

Saga Kanalinranta | Aittakarinkatu 19, 26100 Rauma
seniorimessut 27.4.2022 klo 13-15

Saga Kaskenniitty | Vähäheikkiläntie 1, 20700 Turku
seniorimessut 18.5.2022 klo 14-17

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä