Etusivu > Ajankohtaista > Tiesitkö, että Sagalla on omat fysioterapeutit? Lahjakortteja nyt myynnissä!

13.10.2017

Tiesitkö, että Sagalla on omat fysioterapeutit? Lahjakortteja nyt myynnissä!

Hyvinvointipalveluita Saga Helapuistossa

Kaikissa Saga-palvelutaloissa on vähintään yksi Sagan oma fysioterapeutti. Fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kodissa, talon kuntosalilla, terapia-altaassa tai fysioterapeuttien vastaanottotiloissa. Fysioterapeuttinen harjoittelu voi sisältää mm. tasapaino-, lihasvoima- ja liikkuvuusharjoittelua, hierontaa, liikehoitoja sekä venyttelyä.

Saga-palvelutalon asukkaat voivat osallistua Sagan fysioterapeutin ryhmäharjoitteluun kuten esimerkiksi allas- tai tuolijumppaan. Sagan lahjakortilla voit kuitenkin antaa läheisellesi mahdollisuuden testata Sagan fysioterapeuttien yksilöllistä fysioterapiaa kuten esimerkiksi kuntosaliharjoittelua tai hierontaa.

Sagan lahjakortin voit ostaa Saga-palvelutalon vastaanotosta.

Saga-palvelutalon asukkaat mutta myös henkilöt, jotka eivät asu Saga-palvelutalossa voivat käyttää lahjakortin esimerkiksi fysioterapiaan, jalkojenhoitajan palveluihin, kampaamopalveluihin sekä kahvila- ja ravintolapalveluihin.

Saga-palvelutalojen fysioterapeutit yhdessä arkivaatteissaan koulutuspäivän päätteeksi Saga Munkkiniemen upealla terassilla, josta upeat maisemat merelle asti.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä