Etusivu > Ajankohtaista > Tilavaa senioriasumista avaruuden pääkaupungissa

15.5.2024

Tilavaa senioriasumista avaruuden pääkaupungissa

Seinäjoella on tunnetusti tilaa kaikelle hyvälle. Myös kaupungin keskustassa sijaitsevassa palvelutalossamme on tilaa asua ja olla.

Tilavaa asumista Saga Lakeudenlinnassa Seinäjoella.

Seinäjoella on tunnetusti tilaa kaikelle hyvälle. Myös kaupungin keskustassa sijaitsevassa palvelutalossamme on tilaa asua ja olla. Saga Lakeudenlinnan asunnoissa ja yhteistiloissa on otettu tyylikkyyden lisäksi huomioon ennen kaikkea ikäihmisten tarpeet ja turvallisuus.

Vuonna 2018 rakennetun Saga Lakeudenlinnan 84 asuntoa ovat moderneja ja kauniita. Asunnot ovat nykyaikaisesti varusteltuja: keittiöissä on astianpesukone, jääkaappipakastin ja kylpyhuoneessa pesukoneen liitäntämahdollisuus. Asumiskuluun sisältyy langaton Internet. Suuressa osassa asunnoista on lasitetut parvekkeet, mikä lisää viihtyvyyttä ja tilan tuntua entisestään.

Lasitettu parveke Saga Lakeudenlinnassa
Lasitetuilla parvekkeilla on mukava viettää aikaa keväästä myöhemmälle syksyyn.

Saga Lakeudenlinnan tilat on suunniteltu esteettömiksi ja niin, että tilaa on tarpeeksi esimerkiksi apuvälineen kanssa liikkumiseen. Palvelutalon eri kerrosten välillä on helppoa liikkua hissillä. Omasta kodista on kätevä lähteä esimerkiksi lounaalle talon ravintolaan, kahvilaan tapaamaan ystäviä, kirjastoon uusia kirjoja lukemaan tai vaikkapa uima-altaalle virkistäytymään. Saman katon alta löytyy myös fysioterapeutin ja jalkojenhoitajan palvelut. Fysioterapeuttimme tarjoaa fysioterapian lisäksi hierontaa. Jalkahoitajamme palveluihin taas sisältyy niin jalkahoitoja, kasvohoitoja kuin intialaista päähierontaakin.

Muistitapetit Kerroksissa Palvelutalo Saga Lakeudenlinna
Liikkuminen Saga Lakeudenlinnan yleisissä tiloissa on vaivatonta. Kerroksien seiniä koristavat muistitapetit.

Esteettömyyden lisäksi Saga Lakeudenlinnassa on turvallista asua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Sovittujen kotikäyntien lisäksi apua saa äkillisissä tilanteissa turvapuhelimella, joka kuuluu kaikkien asukkaidemme palvelupaketteihin. Turvapuhelimen kautta saa puheyhteyden asuntoon välittömästi. Turvallisuus on huomioitu myös asuntojen varustelussa. Nousutuet ovat valmiina WC-tiloissa. Keittiön keraamiseen lieteen voi lisätä liesivahdin, ja halutessaan asunnon oveen voi myös asennuttaa ovihälyttimen. Talon käytävillä liikkuessa tukikaiteet tuovat lisäturvaa.

“Apua saa milloin vain. Henkilökuntamme päivystää ympäri vuorokauden, ja turvapuhelimella voi hälyttää suoraan työvuorossa olevalle hoitajalle.”

Saga Lakeudenlinnan johtaja Mia Jokinen

Pidämme säännöllisillä koulutuksilla huolen, että henkilökuntamme on ajan tasalla turvallisuuteen liittyvissä asioissa ja vähennämme tapaturmia. Koulutusten avulla edistämme työntekijöidemme turvallisuustietoisuutta ja osaamista siitä, kuinka toimia myös yllättävissä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa. Järjestämme koulutuksia esimerkiksi ensiapuun, työtapaturmiin ja kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Koulutamme henkilöstöämme myös tietoturva-asioissa.

Saga-palvelutalojen asunnot antavat loistavat puitteet viihtyisälle, helpommalle ja turvalliselle senioriasumiselle. Jotta asunto muuttuisi asunnosta kodiksi, sen voi sisustaa oman maun mukaan tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Haluatko tutustua vapaisiin vuokra-asuntoihimme Seinäjoella tai muilla paikkakunnilla? Siirry asuntohakuun tästä.

Saga Lakeudenlinna

Saga Lakeudenlinna on moderni 84 kodin palvelutalo Seinäjoella. Vuonna 2018 avautuneesta talosta on helppo suunnata hyödyntämään keskustan palveluita.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä