Etusivu > Ajankohtaista > Turvallinen ja esteetön koti helposti saavutettavien palveluiden keskellä

19.10.2023

Turvallinen ja esteetön koti helposti saavutettavien palveluiden keskellä

Koti Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän kattavien palveluiden ympärillä. Sagassa asuessa ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin!

Koti Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen elämän kattavien palveluiden ympärillä. Sagassa asuessa ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin!

Esteettömät vuokrakodit

Saga-palvelutaloissa on tarjolla erikokoisia senioriasuntoja yksiöistä kolmioihin. Asukkaat saavat sisustaa vuokrakotinsa mieleisekseen. Kaikissa asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö ja esteetön kylpyhuone. Asunnoissa on tarvittavat apu- ja tukikaiteet. Kulkeminen on helppoa, sillä kynnyksiä ei ole. Suurimmassa osassa asunnoista on parveke.

Turvapuhelin

Jokaisessa Saga-kodissa on valmiiksi asennettuna turvapuhelin- ja ranneke. Asukas saa turvapuhelinta käyttämällä apua vuorokauden ympäri. Kaikissa Saga-palvelutaloissa Helsingin Saga Villa Karia lukuun ottamatta on ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Saga Villa Karissa apua saa yöaikaan talon ulkopuolelta.

Sagan senioriasunnoissa on huomioitu esteettömyys
Sagan senioriasunnoissa on huomioitu senioreiden tarpeet.

Viihtyisät yhteistilat ja palvelut kutsuvat viihtymään

Sagassa on saman katon alla seniorin tarvitsemat palvelut sekä yhteistilat. Talon oma ravintola ja kahvila palvelevat päivittäin. Buffetaamiainen- ja lounas ovat tarjolla ravintolassa joka päivä. Vastaanotto-kahvilassa voi lukea päivän lehdet kahvin ja leivoksen kera. Lisäksi suurimmassa osassa Saga-palvelutaloista on oma kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Saga-palvelutalojen yhteistilat ovat esteettömät ja niissä kulkeminen on helppoa. Kerroksista toiseen liikkuminen sujuu hissien avulla.

Arki täyttyy harrastuksista

Monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmasta löytää mukavaa tekemistä arkeen. Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja tuolijumpasta teatteriretkiin. Asukkaat voivat ehdottaa talon vapaa-ajanohjaajalle mieleistä tekemistä ohjelmiin.

Jalkahoitajan, fysioterapeutin ja kampaajan palvelut

Hoitopalveluiden lisäksi useassa Saga-palvelutalossa on myös oma jalkahoitaja ja fysioterapeutti. Monen Saga-palvelutalon yhteydessä toimii parturi-kampaamo. Parturi-kampaamot toimivat tiloissa alihankkijoina ja vastaavat tuottamistaan palveluista itse.

Tiesithän, että Sagan ravintola-kahvilat, fysioterapeutin- ja jalkahoitajan vastaanotto ovat avoinna myös ulkopuolisille asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa!

Saga-palvelutaloja on yhteensä 11 ympäri Suomen. Tutustu taloihimme täältä, ja tilaa esitteet sinua kiinnostavasta talosta. Tule tutustumaan paikan päälle keskiviikkoisin klo 13 ilman ajanvarausta, tai varaa oma yksityisesittelyaika. 

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä