Etusivu > Ajankohtaista > Usein kysyttyä – talon johtaja vastaa

6.11.2020

Usein kysyttyä – talon johtaja vastaa

Kokosimme yhteen asiakkaiden mieltä askarruttavat asiat ja Turun Saga-palvelutalojen johtaja Maria Gustafsson vastasi kysymyksiin.

Milloin Saga-palvelutalossa voi vierailla?

Saga-palvelutaloissa ei ole määriteltyjä vierailuaikoja asukkaiden läheisille. Asukkaat asuvat omissa kodeissaan, joten he määräävät itse, milloin haluavat ottaa vieraita vastaan. Vieraat saattavat myös yöpyä asukkaan luona ja ostaa Sagan ravintolasta esimerkiksi lounaan, aamiaisen tai kahvilatuotteita. Tämän hetkinen koronatilanne toki aiheuttaa tiettyjä turvallisuusrajoituksia vierailuissa. Kaikkien taloissamme vierailevien tulee käyttää suu-nenäsuojainta koko vierailun ajan ja asukkaan luona saa olla kerralla enintään 1-3 vierasta. Lisäksi tällä hetkellä ravintola- ja kahvilapalvelumme ovat vain asukkaidemme käytettävissä. Pyrimme oheisilla rajoituksilla turvaamaan asukkaamme ja henkilökuntamme mahdollisilta koronavirustartunnoilta.

Mikäli olet taas kiinnostunut asumisesta Saga-palvelutalossa, voit varata oman tutustumiskäynnin ottamalla yhteyttä kyseisen Saga-palvelutalon johtajaan. Koronasta huolimatta esittelemme asuntoja ja palveluja päivittäin.

Saavatko lemmikit asua Saga-palvelutalossa?

Kyllä. Meillä asuu tälläkin hetkellä Saga-palvelutaloissa monia karvaisia kavereita asukkaiden kanssa. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita asumaan taloihimme!

Voiko ulkopaikkakuntalainen muuttaa Saga-palvelutaloon?

Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat muuttaa Saga-palvelutaloon. Saga-palvelutaloon pääsyn kriteerinä on palveluasumisen tarve eli jokaisen muuttajan tulee valita asumisen rinnalle palvelupaketti. Asukasvalinnassa ei oteta huomioon hakijan nykyistä asuinpaikkaa.

Voiko pariskunta asua yhdessä samassa asunnossa?

Saga-palvelutalossa pariskunta voi asua yhdessä samassa asunnossa. Mikäli pariskunta muuttaa Saga-palvelutaloon, valitsevat he molemmat oman henkilökohtaisen palvelupaketin oman voinnin mukaisesti.

Esimerkki palvelusopimuksesta pariskunnalle:

Turku, Saga Kaskenpuisto
Asunto: 2H + KT + PRV, 50,0 m²
Asumiskulu: 845,69 €/kk
Vesi: 2hlö x 25 €/hlö/kk = 50 €/kk
Sähkö: laskutetaan kulutuksen mukaan
Molemmille oma palvelupaketti Kevytturva: 2 x 605 €/kk = 1 210/kk
Palveluasumisen kustannukset yhteensä pariskunnalta: 2 105,69  €/kk

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä