Etusivu > Ajankohtaista > Uusi ja upea Saga-palvelutalo rakentuu Lahden keskustaan

26.9.2018

Uusi ja upea Saga-palvelutalo rakentuu Lahden keskustaan

Saga-palvelutaloissa on oman ikäistä seuraa.

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme löytäneet upean rakennuspaikan Saga-palvelutalolle Lahden ydinkeskustasta. Uusi Saga-palvelutalo valmistuu huippusijainnille Fellmanninpuiston laidalle osoitteeseen Kyösti Kallion katu 3, 15110 Lahti. Palveluasuntoja on nelikerroksisessa talossa yhteensä 96. Ensimmäisessä kerroksessa on muutaman asunnon lisäksi talon upeat yhteistilat. Yhteistiloissa on Saga-palvelutalon oma ravintola, kahvila, kuntosali, sauna- ja allasosasto, parturi-kampaamo sekä jalkahoitajan, fysioterapeutin ja lääkärin vastaanottotilat. Palvelutalon arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2020.

Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Saga-palvelutaloissa palveluasumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on neljä erilaista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista. Hoivapalveluita on saatavilla asukkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää Lahden Saga-palvelutalosta tästä.

Saga-palvelutaloille on kysyntää

Kartoitamme jatkuvasti suuren kysynnän vuoksi rakennustontteja Saga-palvelutaloille useista eri kaupungeista. Viime vuoden lokakuussa avasimme uuden Saga-palvelutalon Lappeenrannan ydinkeskustan torin laidalle. Tämän vuoden huhtikuussa avautui kaunis talo Seinäjoen keskustaan. Parhaillaan on rakenteilla Saga-palvelutalo Vantaan Tikkurilaan, talo valmistuu huhtikuussa 2019.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä