Etusivu > Ajankohtaista > Uusi Saga-palvelutalo on avattu Seinäjoen ydinkeskustaan 3.4.2018

22.3.2018

Uusi Saga-palvelutalo on avattu Seinäjoen ydinkeskustaan 3.4.2018

Uusi Saga-palvelutalo avasi ovensa tiistaina 3.4.2018 Seinäjoen ydinkeskustaan. Ensimmäiset asukkaat pääsevät nyt nauttimaan Sagan korkeatasoisista hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluista kauniissa ikäihmisten palvelutalossa. Viihtyisät ja valoisat Saga Lakeudenlinnan yhteistilat täyttyvät tästä päivästä lähtien mukavalla puheensorinalla.

Koti palvelutalossa

Saga Lakeudenlinnassa on yhteensä 84 valoisaa ja esteetöntä palveluasuntoa ikäihmisille. Sagassa palveluasumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on neljä eritasoista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista. Saga Lakeudenlinnassa järjestetään asukkaille aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin.

Tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa

Palvelutalon yhteydessä toimii erillinen 31-paikkainen ryhmäkoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa erityistä huolenpitoa tarvitseville sekä muistisairaille ikäihmisille. Ryhmäkodin esteettömät kodit sijaitsevat Saga Lakeudenlinna palvelutalon toisessa kerroksessa Seinäjoen ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on ryhmäkodin asukkaiden apuna vuorokauden ympäri.

Ryhmäkodin asukkaille kuuluu Saga Lakeudenlinnan omassa keittiössä valmistetut maukkaat päivittäiset ateriat. Talon oma vapaa-ajanohjaaja järjestää ryhmäkodin asukkaille mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja vapaa-ajan viriketoiminnan merkeissä.

Ryhmäkodin asukkaat ja asukkaiden omaiset voivat nauttia Saga Lakeudenlinnan korkeatasoisista palveluista. Talossa on tarjolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin, jalkahoitajan ja kampaajan palveluja. Lisäksi talon oma ravintola ja kahvila kutsuvat viihtymään ja nauttimaan herkullisista leivonnaisista mukavassa seurassa.

Lue lisää uudesta Saga Lakeudenlinnasta tästä.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä